Langdurig presteren onder hoge werkdruk in een zelfde houding geeft allerlei klachten zoals pijnlijke en vastzittende spieren die kunnen leiden tot het verzuim van waardevol personeel. Veel bedrijven bieden daarom hun werknemers stoelmassage op de werkplek aan om op deze manier structureel en preventief te werken aan de algehele gezondheid van hun personeel. De overheid en belastingdienst stimuleert bedrijven dan ook te investeren in gezonde en vitale werknemers. Voor een werkgever kan dit voordeel  aantrekkelijk zijn vanwege de lagere kosten die men betaald voor de stoelmassages!
MassageWork biedt leidinggevenden en HR managers een vrijblijvende stoelmassage demonstratie aan op de werkplek. Voor een helder beeld van onze dienstverlening en werkwijze legt MassageWork in ongeveer een uur uit wat de voordelen zijn. Bij de demonstratie nodigen wij je uit om een stoelmassage te ondergaan zodat men zelf kan ervaren wat dit teweeg brengt. Wil je onze stoelmassagediensten afnemen dan bespreken wij graag de mogelijkheden om een plan van aanpak te maken waarbij tijdstip, frequentie en het aantal deelnemers wordt besproken. Bekijk onze stoelmassage acties en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.   
Beste Bart,

Bedankt voor jullie inzet en de zeer geslaagde dag die je ons hebt bezorgt. Wij hebben MassageWork ingehuurd om
alle verhuurders van OVVICE Amsterdam eens in het zonnetje te zetten en hun op deze manier te bedanken! De reacties waren lovend!

Lizetta van Coevorden
Office manager
Uit recent onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt dat Nederland meer dan een half miljoen mensen telt met RSI klachten. Variërend van lichte overbelasting in fase 1 tot ernstige klachten in fase 2 en 3, die er voor zorgen dat je geheel arbeidsongeschikt bent. De RSI vereniging verteld wat je preventief kan doen voor je werknemers. MassageWork pakt dit probleem bij de basis aan en zorgt voor de verbetering van werkgerelateerde klachten bij het aangaan van een contract.
Gemotiveerde en gezonde werknemers
Stoelmassage demonstratie          
Gezonde, enthousiaste en tevreden personeelsleden die goed in hun vel zitten presteren optimaal en zetten zich vaak beter in voor hun baas. Als er binnen een bedrijf een goede werksfeer heerst zal een klant dit meteen waarnemen bij de werknemers. Simpelweg vanwege de inzet en de positieve uitstraling. Het verzuim is hierdoor korter en minder frequent. Het personeel zal het zeer op prijs stellen als het bedrijf preventief mogelijkheden aanbiedt om fit en actief te kunnen blijven! Een zieke werknemer kost een bedrijf ongeveer €300,- per dag. Voor dit bedrag heeft een werknemer bijna een jaar lang iedere twee weken een stoelmassage.        
Stoelmassage inzetten als oplossing voor het kortdurend verzuim
Stress hoeft op zich geen probleem te zijn en als dit kortdurend is kan het zelfs een gunstig effect hebben omdat het de stressbestendigheid verhoogt. Als stress te lang aanhoudt ontstaan er klachten en schade aan het lichaam die kunnen leiden tot arbeidsongeschiktheid. Stress en RSI klachten zijn de nummer een beroepsziekten voor een werkgever en leiden vaak tot langdurig ziekteverzuim en burn-out. Arbonet constateert dat stress in het eerste deel van 2014 al ruim 800 miljoen euro kost. 
Steeds vaker moeten bedrijven reorganiseren of hun deuren sluiten vanwege de economische crisis. Bedrijven die het hoofd nog wel boven water weten te houden hebben structureel hun beleid verandert. Werkzaamheden die eerst door twaalf man werd gedaan is nu gehalveerd. De werkdruk die dit met zich meeneemt is enorm en resulteert dat werknemers zo gestrest zijn dat zij vaak over hun grenzen gaan omdat zij hun baan niet willen en mogen verliezen!

Bedrijfsmassage

Het ziektebeeld anno 2017 is veranderd
MassageWork heeft in de afgelopen 16 jaar veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Wij zorgen dat jouw waardevolle medewerkers door onze unieke behandelwijze zich weer snel, fit en gezond voelen en dat verzuim en werk gerelateerde klachten afnemen. Het resultaat is gemotiveerd en vitaal personeel! Kortom betere bedrijfsresultaten door de inzet van onze stoelmassage. Lees meer over onze werkwijze en onze pilot acties.
De toename van arbeidsongeschiktheid en kortdurend verzuim onder personeel is veranderd. Voorheen werd ziekteverzuim nog veroorzaakt door lichaamsklachten. Onderzoek van Arboned toont aan dat vanaf 2009 vooral bij jonge werknemers tussen de 25 en 40 een toename van stress en psychisch verzuim heerst met als gevolg een burn-out. Men zit hierdoor gemiddeld 180 dagen thuis. Voor bedrijven is dit zorgwekkend. Daarom is het noodzakelijk om tijdig te investeren in preventie!
Stress en RSI klachten zijn beroepsziekten nummer een
Stress klachten zijn beroepsziekten nr een
MassageWork bedrijsmassage
 
 
Omdat men langer door moet werken tot aan het pensioen heeft Minister Lodewijk Asscher in oktober 2015 aangekondigd aan de tweede kamer om 22 miljoen euro te verdelen aan bedrijven die maatregelen nemen om hun werknemers langer gezond, fit en gemotiveerd te houden. Bedrijven kunnen dit geld investeren in het tegengaan van bijvoorbeeld stress en burn-out klachten d.m.v. het aanbieden van stoelmassages op de werkvloer maar ook kan men de medewerker helpen om te stoppen met roken of stimuleren om te gaan sporten. De gedachtegang is dat bedrijven investeren in hun werknemers zodat hierdoor het ziekteverzuim daalt.
Gezonde werknemers
Stoelmassage inzetten voor je waardevolle werknemers
Bedrijfsmassage voor
gezond en vitaal personeel
Nice Touch bedrijsmassage
Steeds meer werknemers werken vandaag de dag langdurig onder hoge werkdruk in een zelfde houding met als gevolg allerlei klachten zoals zeer pijnlijke en vastzittende spieren die leiden tot het verzuim van waardevol personeel. Veel bedrijven bieden daarom hun werknemers stoelmassage op de werkplek aan om op deze manier structureel en preventief te werken aan de algehele gezondheid van hun personeel. De overheid en belastingdienst stimuleert bedrijven dan ook te investeren in gezonde en vitale werknemers. Voor een werkgever kan dit zeer aantrekkelijk zijn vanwege de lagere kosten die men uiteindelijk betaald voor de stoelmassages!
Stoelmassage inzetten als oplossing voor het kortdurend verzuim in je bedrijf
Bedrijven die hun personeel fit
en gezond houden, ontvangen
geld van de overheid
Vanaf oktober 2015 heeft Minister Lodewijk Asscher aangekondigd aan de tweede kamer om 22 miljoen euro te verdelen aan bedrijven die maatregelen nemen om hun personeel langer gezond en gemotiveerd te houden. Bedrijven kunnen dit geld vrij investeren in het voorkomen van stress en burn-out klachten maar ook kan men de medewerker helpen om te stoppen met roken of te stimuleren om te gaan sporten. De gedachtegang is dat meer bedrijven gaan investeren in hun werknemers zodat hierdoor het ziekteverzuim daalt.
Het ziektebeeld anno 2015 is
veranderd
De laatste jaren is de toename van de arbeidsongeschiktheid en het kortdurend verzuim onder werknemers behoorlijk veranderd. Voorheen werd ziekteverzuim veroorzaakt door fysieke lichaamsklachten. Onderzoek van Arboned toont aan dat vanaf 2009 vooral bij jonge werknemers tussen de 25 en 35 een toename van stress en psychisch verzuim heerst met als gevolg een burn-out. Men zit hierdoor gemiddeld 180 dagen thuis. Voor bedrijven is dit zorgwekkend. Daarom is het goed om tijdig te investeren in preventie!
Lees meer
Stress en RSI klachten zijn
beroepsziekten nummer een
 
Steeds vaker moeten bedrijven hun deuren sluiten of reorganiseren vanwege de economische crisis. Bedrijven die het hoofd nog wel boven water weten te houden hebben structureel hun beleid verandert. Werkzaamheden die voorheen door twaalf man werd gedaan is nu gehalveerd. De werkdruk die dit met zich meeneemt is enorm en resulteert dat werknemers zo gestrest zijn dat zij vaak over hun grenzen gaan omdat zij hun baan niet willen en mogen verliezen!
Stress klachten zijn beroepsziekten nr 1
Uit recent onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt dat Nederland meer dan een half miljoen mensen telt met RSI klachten. Variërend van een lichte overbelasting in fase 1 tot ernstige klachten in fase 2 en 3, die er voor zorgen dat je geheel arbeidsongeschikt bent. De RSI vereniging verteld wat je preventief kan doen voor je werknemers. Nice Touch pakt dit probleem samen met het bedrijf bij de basis aan en zorgt voor de verbetering van diverse werkgerelateerde klachten bij het aangaan van een contract.
Stress hoeft op zich geen probleem te zijn en als dit kortdurend is kan het zelfs een gunstig effect hebben
omdat het de stressbestendigheid verhoogt. Als stress te lang aanhoudt ontstaan er klachten en schade aan het lichaam die kunnen leiden tot arbeidsongeschiktheid. Stress en RSI klachten zijn beroepsziekten nummer een voor de werkgever en leiden vaak tot langdurig verzuim en burn-out. Arbonet geconstateert dat stress in het eerste deel van 2014 al ruim 800 miljoen euro kost. 
EU-Subsidie aanvragen
Door de Overheid worden EU-subsidies aan bedrijven en instellingen toegekend voor massage-pilots op de werkplek, met het doel het ziekteverzuim terug te dringen. De subsidie kan oplopen tot 100% van de kosten stoelmassage. Het traject van een subsidieaanvraag wordt echt rendabel bij een groot aantal periodieke massages. Dit in verband met de complexiteit en duur van een aanvraag.
Stoelmassage inzetten voor je
waardevolle werknemers
Nice Touch Massage heeft in de 15 jaar dat wij masseren veel ervaring opgedaan. Wij zorgen dan ook  dat je werknemers door onze behandelwijze zich weer fit voelen en dat klachten afnemen. Hierdoor zal er minder verzuim zijn van waardevol personeel met als resultaat reductie van kosten een hogere arbeidsproductiviteit en gemotiveerd en vitaal personeel. Kortom betere bedrijfsresultaten door de inzet van onze stoelmassages. Lees meer over onze werkwijze en doe je voordeel met onze pilot acties.
 
Gemotiveerde en gezonde
werknemers
Gezonde werknemers
Vrijblijvende stoelmassage
voor bedrijven
          
Nice Touch Massage biedt bedrijven een vrijblijvende stoelmassage demonstratie aan op de werkplek. Deze demonstratie is bestemd voor het HR management of de directie en geeft een helder beeld van onze dienstverlening en werkwijze. Nice Touch legt in ongeveer een uur uit wat de voordelen zijn. Wij bespreken graag de mogelijkheden om een plan van aanpak te maken die aansluit bij de wensen van de organisatie. Wij nodigen de deelnemers uit om een stoelmassage te ondergaan zodat men kan ervaren wat deze met je doet. Mocht men geïnteresseerd zijn dan bespreken wij de mogelijkheden voor het bedrijf zoals het tijdstip, frequentie en het aantal deelnemers. Bekijk ook onze pilot acties en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor je onderneming.
Gezonde, enthousiaste en tevreden werknemers die goed in hun vel zitten presteren optimaal en zetten zich vaak  beter in
voor hun baas. Als er binnen het bedrijf een goede werksfeer heerst zal een klant dit meteen waarnemen bij de werknemers. Simpelweg vanwege hun inzet en de positieve uitstraling. Het verzuim is daarom korter en minder frequent. Het personeel zal het zeer op prijs stellen als het bedrijf preventief ook mogelijkheden aanbiedt om fit en actief te kunnen blijven! Een zieke werknemer kost een bedrijf per dag ongeveer € 300,- Voor dit bedrag heeft een werknemer vijf maanden iedere week een stoelmassage.        

Direct contact
Telefoniste
Nice Touch staat je graag te woord voor al je vragen. Bel: 06 122 383 26 of ga naar het contactformulier.
Contra indicatie bij
stoelmassage
Stoelmassages kunnen een risico met zich meenemen voor vrouwen die zwanger willen worden of zijn 
Lees meer

Beste Bart,

Onze medewerkers zijn altijd extra enthousiast als jij de stoelmassage komt geven.
Wij kijken weer uit naar de donderdagochtend.

Met vriendelijke groet,
Notaris kantoor Bosman
Ontvang als werkgever een belastingvoordeel op onze stoelmassage
Lees meer
Positief en gezond personeel door onze stoelmassages
Stoelmassage bij OVVICE in Amsterdam
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR