De deep tissue massage is geschikt voor alle sporters die veel van hun lichaam eisen. Maar ook voor beginnende en gevorderde RSI klachten kan deze behandeling verlichting geven. De massage kenmerkt zich door de goede en snelle afvoer van afvalstoffen en bevordert het herstel van chronische spierspanning bij lage rugpijn, pijnlijke schouders en andere delen van het lichaam. De nadruk ligt op het masseren van de diepere lagen van de spieren, pezen en gewrichtsbanden. Verhard bindweefsel en verklevingen zorgen voor een slechte bloedcirculatie wat pijn veroorzaakt en de bewegingsvrijheid beperkt. Door de massage breekt het verklevingen af en geeft hierdoor verlichting!
Deze massage heeft een helend karakter, maar kan voor een aantal dagen na de behandeling voor napijn zorgen. Dit kan echter voor ieder persoon verschillend zijn en is mede afhankelijk waar men voor wordt behandeld. MassageWork zorgt dat de klachten na een aantal sessies zullen verbeteren waardoor men zal merken dat de klacht is afgenomen of zelf helemaal is verdwenen!
Bij een deep tissue massage worden er stevige knedingen, drukpunten en fricties gebruikt. Maar ook de onderarmen en ellebogen gebruikt men om diep in het weefsel te komen. Wanneer spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Het advies is om veel water te drinken na een behandeling. Dit is om de afvalstoffen uit het  lichaam te verwijderen.Voor het verhelpen
van diep gelegen en chronische klachten
Hoi Bart,

Je weet precies alle punten te
vinden. Bedankt voor de fijne massage.

Yvette Brinkman

Deep tissue massage

Pijnklachten na een behandeling

Massagetechnieken

Een deep tissue massage gaat in op de diepere lagen van het lichaam en bevordert het herstel van chronische spierspanning. Bij deze behandeling ligt de focus op het masseren van de pezen en spieren rond de gewrichten. Verhard bindweefsel en verkle- vingen zorgen voor een minder goede bloedcirculatie wat veel pijn veroorzaakt en de bewegingsvrijheid beperkt. Deze mas- sage is te vergelijken met een bindweefsel massage en is zeer geschikt voor mensen met rsi/cans klachten.                                 
Nice Touch deep tissuemassage voor het verhelpen van diep gelegen klachten
Deze massage heeft een helend karakter maar kan voor een aantal dagen na de sessie voor wat napijn zorgen! De mas- sage zorgt ervoor dat de lang gewortelde klachten na een paar behandelingen zullen verbeteren en uiteindelijk zal je na 2 a 3 dagen al merken dat de klacht is afge- nomen of zelfs helemaal is verdwenen.      
Bij een deep tissue massage worden ste- vige knedingen gebruikt en zal men zonodig met fricties en ellebogen werken om diep in het weefsel te komen. Wanneer spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Het is raadzaam om veel water te drinken na een behandeling, mede om de afvalstoffen uit het  lichaam te verwijderen.                         
Voor het verhelpen van diep gelegen klachten
Bij een deep tissue massage worden stevi ge knedingen gebruikt en zal men zonodig met fricties en ellebogen werken om diep in het weefsel te komen. Wanneer spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Het is raadzaam om veel water te drinken na een behandeling, mede om de afvalstoffen uit het  lichaam te verwijderen.
Deze massage heeft een helend karakter maar kan voor een aantal dagen na de sessie voor wat napijn zorgen! Nice Touch Massage Amsterdam zorgt ervoor dat de lang gewortelde klachten na een paar behan delingen zullen verbeteren en uiteindelijk zal je na 2 a 3 dagen al merken dat de klacht is afgenomen of zelfs helemaal is verdwenen.
Een deep tissue massage gaat in op de diepere lagen van het lichaam en bevordert het herstel van chronische spierspanning. Bij Nice Touch Massage Amsterdam ligt de focus op het masseren van de pezen en spieren rond de gewrichten. Verhard bind weefsel en verklevingen zorgen voor een minder goede bloedcirculatie wat veel pijn veroorzaakt en de bewegingsvrijheid zal beperken. Deze massage is te vergelijken met een bindweefselmassage en is zeer geschikt voor mensen met b.v. rsi klachten.

Deep tissue massage Amsterdam

Deep tissue massage voor snel herstel
 
Beste Bart,

Best wel een aantal dagen last gehad van pijn en beurs gevoel.
Daarna ging het veel beter en is mijn klacht zeker voor 50%
afgenomen. Ik maak snel weer een afspraak.

M.v.g. Joris  
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR