De eerste behandeling is om kennis te maken en te onderzoeken wat de masseur bij je tegenkomt. MassageWork zal tijdens deze behandeling lokaal gevoellige punten afwisselen met ontspannende effleurages en zachte knedingen. Naar aanleiding van je klacht(en) en wensen kan een behandelplan worden opgesteld om je met een paar behandelingen weer in optimaforma te brengen.
Een vervolg behandeling zal meer gericht zijn op het lokaal behandelen van de klacht(en). Om tot het gewenste resultaat te komen werken wij met een combinatie van verschillende massagetechnieken die worden toegepast op de situatie van de klant. Ondanks dat een massage soms gevoelig of pijnklachten kan veroorzaken is ons doel om de massage altijd ontspannend af te sluiten. Verlichting van de klacht wordt vaak pas de volgende dag of een paar dagen na de behandeling waargenomen!
Omdat het lichaam zal moeten wennen aan de massageprikkelingen wordt verlichting van de klacht na ongeveer drie a vier behandeling waargenomen. De 5 rittenkaart is vaak voldoende om je klacht tot 70% te verminderen. Bij ongeveer 30% van de aandoenningen verdwijnt de klacht blijvend!

Hoe wij werken

Vervolg behandeling bij klachten

5 Rittenkaart

Geachte heer mantel,

Zoals u al had voorspeld heb ik behoorlijk wat last gehad van de eerste paar behandelingen in het
begin. Echter zijn de tintelingen
in mijn arm en hand een stuk minder geworden en zijn hoofd
pijn en nek klachten bijna weg.
U heeft in de twee maanden dat
ik bij u ben meer bereikt dan
bijna een jaar bij mijn fysio.
Bedankt voor alle tips en goede zorgen.

Met vriendelijke groet,

M.de Groot
Bij een eerste massage reserveren wij extra tijd om het anamnese rapport in te vullen en eventuele klachten en wensen te bespreken. Het doel is om klachten met een paar behandelingen te verminderen en ze te laten verdwijnen. Via het formulier worden de behandelingen bijgehouden en geven inzicht op de behaalde resultaten. 
De eerste behandeling die wij geven zal altijd ontspannend zijn en is om kennis te maken en voor de masseur om te onder zoeken waar aan gewerkt moet worden. Uiteraard hoeft je niks te mankeren om gewoon van tijd tot tijd even heerlijk te komen ontspannen in onze praktijk.

Onze werkwijze voor het verlichten van uw klachten

Onze werkwijze voor het
verlichten van
je klachten
Een tweede behandeling zal meer gericht zijn op het lokaal behandelen van de klacht. Om tot het gewenste resultaat te komen werken wij met verschillende soorten mas sagetechnieken. Bij deze behandeling zal afhankelijk van de klacht met ijs worden nabehandeld. Ondanks dat een massage soms gevoellig of pijnlijk kan zijn is ons doel om de massage altijd ontspannend af te sluiten.
Omdat het lichaam zal moeten wennen aan de massage prikkelingen  wordt verlich ting van de klacht vaak  pas na drie of vier behandeling waargenomen. Lees meer. De 5 rittenkaart is vaak voldoende om van je klacht af te komen.

De eerste behandeling

Nice Touch inschrijfformulier
Nice Touch Massage Amsterdam werkt met een inschrijfformulier voor ons klanten bestand en de administratie. Samen met de klant vullen wij het anamneseformulier in en bespreken wij je wensen en verwachtingen in een kort intake gesprek.
Bij een eerste bezoek aan MassageWork nemen wij de tijd om een goede diagnose te stellen d.m.v. een intakeformulier en eventueel een functietest. N.a.v. het gesprek worden je vragen en wensen besproken om je vervolgens een behandeling op maat te geven. Ons doel is om je hernieuwde enegie en ontspanning te geven door het verlichting van eventuele klachten. Door de resultaten van elke behandeling zorgvuldig bij te houden wordt een goed overzicht verkregen van jouw herstel.
De basis voor een goede behandeling is het verkrijgen van inzicht in de klacht
Het verkrijgen van inzicht in de klacht d.m.v. een intakeformulier
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR