In onze praktijk aan huis kan je kiezen uit diverse behandelingen. Ga voor een heerlijke ontspannings massage of verlicht je klacht met een medische behadeling. Met onze unieke werkwijze combineren wij diverse massagetechnieken waardoor jij je in een korte tijd weer als herboren voelt. Wij stemen de behandeling af op jouw persoonlijke situatie en bespreken de wensen die je hebt bij de massage.
Muziek weerspiegelt een emotie en is van toegevoegde waarde bij een massagebehandeling! Ervaar nu nog intensiever de behandeling met mijn speciaal gemixte lounge en easy listening tunes.                                                             
MassageWork maakt van jouw bezoek een moment om niet snel
te vergeten
Mond op mond reclame is nog steeds de beste manier om iemand te overtuigen dat een product of dienst goed is, zeker als een van je vrienden of kennissen dit zegt. Breng jij een nieuwe klant aan in onze praktijk dan ontvang je 10,- korting op je eerstvolgende massagebehandeling van 60 minuten. Door ons aan te bevelen spaar je tevens voor een gratis massage.
Ontvang 10,- korting

Je goed voelen was nog nooit zo fijn

Aandacht en aanraking is van essentieel belang voor ons mensen. Het zorgt ervoor dat wij ons goed en gewaardeerd voelen. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat er tijdens een massage belangrijke stoffen als serotonine en oxytocine vrijkomen. Deze stoffen geven een gevoel van liefde gelukzaligheid, en geborgenheid. Uit praktijk ervaring heeft MassageWork ondervonden dat mensen die zich regelmatig laten masseren minder last hebben van stress en pijnklachten en beter in hun vel zitten. Kijk hoe wij werken en boek vandaag nog de massage die je voorkeur heeft.

In onze praktijk

Muziek

Geniet in onze praktijk
In onze praktijk bieden wij je als klant een onvergetelijk moment van ontspanning en rust. Nice Touch streeft ernaar om eventuele klachten te verlichten waardoor stress, pijnlijke spieren en vermoeidheid snel tot een verleden zullen behoren. Wij stemmen de massage af op je persoonlijke situatie van dat moment en bespreken de wensen die je hebt bij de behandeling. Op de pagina hoe wij werken vindt je meer informatie hoe wij te werk gaan bij het verhelpen van klachten. Maak je keus in een van de behandelingen en verwen jezelf eens! Nice Touch Massage reserveert graag tijd voor een afspraak.
Je goed voelen was nog nooit
zo fijn
Aandacht en aanraking is van essentieel belang voor ons mensen. Het zorgt ervoor dat wij ons goed en gewaardeerd voelen. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat tijdens een massage behandeling belangrijke stoffen zoals serotonine en oxytocine vrijkomen. Deze stoffen geven een gevoel van liefde, gelukzaligheid, en geborgenheid. Uit praktijk ervaring heeft Nice Touch ondervonden dat mensen die zich regelmatig laten masseren minder last hebben van stress en pijnklachten en beter in hun vel zitten. Boek daarom eens een van onze ontspanningsmassages en kom hemels genieten!

Nice Touch Massage maakt
van elk bezoek een moment
om nooit meer te vergeten
Muziek
Muziek weerspiegelt een emotie en is een toegevoegde waarde! Buiten de passie die ik heb voor het geven van massages komt muziek! Voor de massagebehandelingen heb ik speciaal gemixte lounge en easy listening achtergrond muziek gemaakt waardoor je de massage nog intensiever zal ervaren!                                                              
Spaar voor gratis massages
Mond op mond reclame is nog steeds de beste manier om iemand te overtuigen dat een product of dienst goed is, zeker als een van je vrienden of kennissen dit zegt. Nice Touch Massage Amsterdam wil je hiervoor graag aanmoedigen en belonen. Dus heb je de behandeling als boven verwachting ervaren, vertel het dan door aan iemand anders en spaar nu voor een gratis massage. Tevens geven wij aan iedere klant die bij ons komt een flyer mee met een waarde van €10,-. Geef deze weg aan een vriend of iemand die een massage kan gebruiken en spaar op deze manier voor een gratis behandeling!

Direct contact
Parkeren is bij ons gratis

It was a really nice massage performed in a cosy room.
Bart is a professional who pays attention to his customer and make sure he/she feel at ease. He uses different techniques to get to better results. After this first experience I could feel relaxed and less tension in my body. As such I would highly recommend to go to Bart!

Thanks again,
Léa Robbes
In onze praktijk aan huis kan je kiezen uit verschillende massagebehandelingen. De missie van MassageWork is om jouw klachten aan te pakken en je te laten ont-stressen waardoor jij je vitaal en ontspannen voelt. Wij stemmen de behandeling af op jouw persoonlijke situatie en bespreken de wensen die je hebt bij de behandeling. Kom vandaag nog genieten en ervaar dat je goed voelen nog nooit zo fijn was! Kijk hoe wij te werk gaan bij jouw eerste behandeling. 
Je goed voelen was nog nooit zo fijn
MassageWork maakt van jouw bezoek een moment
om niet snel te vergeten
Gratis parkeren voor de deur
Met mijn passie voor massage heb ik een massagestijl ontwikkeld waarbij ontspanning en het verlichten
van klachten hand in hand gaan.
massage-praktijk-in-amsterdam-osdorp
It was a really nice massage performed in a cosy room. Bart is a professional who pays attention to his customer and make sure that he/she feel at ease. Plus he uses different techniques to get to better results. After this first experience I could feel relaxed and less tension in my body. As such I would highly recommend to go to Bart! Thanks again.

Léa Robbes
Wat onze klanten zeggen
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR