Met inmiddels 16 jaar werkervaring onderscheid MassageWork zich door maatwerk te leveren. Wij richten de behandeling op de wensen en behoeften die op dat moment spelen. Praktijkervaring wijst uit dat klachten sneller verminderen als er gericht en lokaal zal worden behandeld. Desgewenst kan er een anamnese dossier bijgehouden worden waardoor men inzage krijgt over de behaalde resultaten.

Een stoelmassage werkt ontspannend en stressverlagend maar kan ook gebruik worden om de meer specifieke klachten te behandelen zoals, vastzittende en pijnlijke spieren, knopen en RSI klachten. Veel medewerkers waarderen het advies en de persoonlijke benaderingen van onze masseurs. Door met een vaste masseur te werken weet men precies waar de aandachtspunten liggen bij de cliƫnt. Hierdoor ontstaat in veel gevallen een band waardoor men zich beter kan ontspannen.
Maak kennis met ons

Vraag een vrijblijvende
demonstratie aan
Of boek vandaag nog een
Try-out stoelmassage dag
Overweeg je als bedrijf om een stoelmasseur in te huren? De stoelmassages van MassageWork zijn van hoge kwaliteit en worden afgestemd aan de wensen en behoeften van de klant. Huur ons in voor een dag of laat ons periodiek werken aan het verzuim en de klachten van je medewerkers. Wij zijn van mening dat een goede stoelmassage een meerwaarde kan hebben voor het bedrijf. Onze massages worden  uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde masseurs die over gedegen kennis en ervaring beschikken en adequaat  kunnen inspelen op specifieke vragen en klachten van de klant.
Maak een vrijblijvende afspraak
Maak nu een vrijblijvende afspraak met MassageWork voor een gratis stoelmassage demonstratie. Wij staan je graag te woordt. Bekijk hier onze meest aangevraagde stoelmassage actie!
Wij werken resultaatgericht
Maak kennis met ons

Geachte heer Mantel,

U en uw collega's hebben in ons bedrijf het ziekteverzuim van
7.4% teruggebracht naar 3.8%
in een jaar tijd. Buiten de prettige samenwerking zijn wij jullie dankbaar voor de behaalde resultaten.

HR Manager, Corine de Hoog

Gemeentehuis Beverwijk
Try-out massage dag
Ontzorgen
Om het bedrijf het zo makkelijk mogelijk te maken nemen wij desgewenst de organisatie en de planning van de massages voor onze rekening. Met ons online reserveringssysteem kunnen de medewerkers zelf afspraken maken en inplannen. Op deze manier bespaart het bedrijf veel tijd waardoor er efficienter gewerkt kan worden. Via een contactpersoon binnen de organisatie zorgen wij voor een goede begeleiding van de stoelmassages en de terugkoppeling van het anamnese rapport
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR