Een gediplomeerde masseur aan huis
De luxe van een massage aan huis
Wil jij heerlijk genieten van een professionele massagebehandeling bij jou aan huis? Vanaf nu hoef je de deur niet meer uit want MassageWork komt naar je toe met een massagebank en alle toebehoren. Na de behandeling kan je relaxed bijkomen in je eigen vertrouwde omgeving. Verwen jezelf eens.
Het gemak van een masseur bij jou aan huis of op je feest
Overtuig jezelf van onze professionele massageservice en huur ons in wanneer het jou uitkomt! MassageWork streeft ernaar om je op de dag dat je boekt ook te behandelen. Onze missie is namelijk pas geslaagd als jij tevreden bent! Voor een behandeling op locatie wordt een extra toeslag berekend van 5,-.
Relax wanneer
het jouw uitkomt
Heb jij onze Massageflyer in de brievenbus gekregen of wellicht op een andere manier ontvangen? Lever deze dan in en krijg nu eenmalig 5,- korting op een massage van 60 minuten in onze praktijk. Bestel hier de MassageWork kortingsflyer en wij sturen deze via de mail naar je toe.
Geachte heer/mevrouw,

Mijn man en ik hebben vorige
week een massage aan huis besteld bij uw bedrijf en zijn
heerlijk gemasseerd door twee
buitengewoon kundige masseurs! Wij waren erg tevreden en zijn
super relaxed het weekend in gegaan. Graag tot een volgende keer.

M.v.g, Joanne en John

Onze masseur komt bij jou aan huis

Ontvang 5,- korting met onze flyer!

Heb je plannen om thuis of op je werk een feest te organiseren waar je onze dienst wilt inzetten. Dan is succes verzekerd met het inhuren van een masseur bij MassageWork. Heb je zelf een ludiek idee dan denken wij graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken!
Boek tijdig
Heb je nog vragen omtrent het inhuren van een masseur voor prive of zakelijke aangelegenheden en wil je meer dan 20 personen laten masseren bij je bedrijf, evenement of feest? Boek dan ruim van te voren als je een bepaalde datum en tijd in gedachten hebt, zeker als het gaat om het reserveren van meerdere masseurs. MassageWork informeert je graag over de mogelijkheden.

Heb je een ludiek idee

 

Massage aan huis

 
Je hoeft nu de deur niet meer uit want Nice Touch laat je luxe genieten van een massage aan huis. Wij komen naar je toe met een massagebank of stoel en alle toebehoren zoals olie, handdoeken en muziek. Vanaf nu kan je ontspannen wanneer het jou uitkomt! Na de massage kan je relaxed bijkomen in je eigen vertrouwde omgeving. Verwen jezelf eens en ga met nieuwe energie het weekend in.
Een gediplomeerde masseur aan de deurRelax wanneer het jou uitkomt
Bel nu en onderga vandaag nog een heerlijke massage
Laat je overtuigen van de professionele massage service van Nice Touch en   boek   vandaag   nog
               
Het gemak van een masseur bij jou aan huis of op je feest
een gediplomeerde masseur bij jou aan huis. Kies een massage uit die je voorkeur heeft en boek online of bel voor een afspraak. Onze missie is pas geslaagd als jij tevreden bent! Als service naar de klant berekenen wij geen reistijd door, alleen een kleine vergoeding voor het vervoer.
 
Korting bij je tweede massage
Heb je de eerste keer genoten van de behandeling aan huis? Dan wil Nice Touch je graag overhalen om nog een keer een massage aan huis te boeken. Bestel je binnen een maand nog een massage bij ons dan ontvang je €10,- korting!
Een gediplomeerde masseur
bij jou aan huis

Nice Touch verzorgt massage
op jou feest

Wil je een feest organiseren en graag iets extra's toevoegen om indruk te maken bij je vrienden of zakelijke relaties? Dan is succes verzekerd met het inhuren van een masseur bij Nice Touch Massage! Heb je zelf een ludiek idee dan denken wij graag met de klant mee om je vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen! Bij grote groepen vanaf twintig personen geven wij een aantrekkelijke korting.
Boek tijdig
Wil je graag aan huis behandeld worden of heb je plannen een feest te organiseren waar je onze dienst wilt inzetten. Boek dan ruim van te voren als je een bepaalde datum en tijd in gedachten hebt, zeker als het gaat om het reserveren van meerdere masseurs.
Onze flyer is geld waard
Heb je de Nice Touch massage flyer in de brievenbus gekregen of via een andere actie ontvangen, dan krijg je bij het boeken eenmalig een korting van €10,- op een massage van 60 minuten in onze praktijk. Bestel de flyer via het inschrijfformulier en wij versturen deze via de mail naar je toe met je eigen kortingscode.
Heb je nog vragen
Heb je nog vragen omtrent het inhuren van een stoel of tafelmasseur. Of zijn er meer dan twintig personen te masseren bij je evenement of feest? Nice Touch informeert je graag over de mogelijkheden.

Direct contact
Telefoniste
Wij staan je graag te woord voor al je vragen. Bel: 06 122 383 26 of ga naar het contactformulier.
De luxe van een massage aan huis

Dag Bart,

Ik heb al heel wat massages gehad in mijn leven en die van
jou komt zeker bij mijn favorieten.
Als klant voel je meteen of een masseur professioneel is en passie heeft in wat hij doet. De muziek heeft hier zeker in bij-
gedragen. Nogmaals bedankt en tot over vier weken.

m.v.g. Marcel de Hoog
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR