Tijdens de massage zal het lichaam het gelukshormoon serotonine, endorfine en dopamine aanmaken wat er voor zorgt dat je je heerlijk voelt en je in een nog diepere staat van ontspanning brengt. Deze behandeling zal alles om je heen even doen vergeten! Een relaxte doch stevige massage waar je als herboren van zult ontwaken en nog lang van na zal genieten.
Meneer Mantel,

U weet een goede mix te maken tussen stevig en ontspanning,
echt heel aangenaam. Bedankt.

Saied Maanunes
Hoi Bart,

Echt in een woord geweldig! Thanks.

Suzanne Veerman
Een ontspanningsmassage van MassageWork is een weldaad voor lichaam en geest en is heerlijk om te ondergaan. Deze super behandeling zal bestaan uit zachte strijkingen die worden afgewisseld met rustige tot stevige knedingen. Hierdoor zullen pijnlijke en stramme spieren weer soepel aanvoelen en zal het stress en vermoedheidsklachten verminderen. Bij het afsluiten worden je voeten gemasseerd en wordt het lichaam zachtjes geschud waardoor je in een nog diepere staat van ontspanning zult verkeren. Deze massage is een aanrader en is door klanten het meest geboekt.             
Ontspanningsmassage is een weldaad voor je lichaam

Ontspanningsmass

age


Diepe staat van ontspanning

Ontspanningsmassage     Amsterdam

 
 
Ontspanning zoals je het in een lange tijd niet hebt gehad
Tijdens de behandeling zal het lichaam het geluks hormoon endorfine en serotonine aanmaken wat er voor zorgt dat je je heer-  lijk voelt en je in een nog diepere staat van ontspanning brengt. Deze massage zal alles om je heen even doen vergeten! Een relaxte doch stevige massage waar je als herboren van zult ontwaken. De massage is een aanrader en is door klanten het meest geboekt.
Ontspanning zoals je het in een lange tijd
niet hebt gehad
De ontspanningsmassage van Nice Touch is een weldaad voor je lichaam en geest en is heerlijk om te ondergaan. Deze super behandeling zal bestaan uit zachte strijkingen die worden afgewisseld met rustige tot stevige knedingen. Hierdoor zullen pijnlijke en stramme spieren weer soepel aanvoelen en zal het stress en vermoeidheidsklachten doen afnemen. Bij het afsluiten worden je voeten met olie gemasseerd en wordt het lichaam zachtjes geschud waardoor je in een nog diepere staat van ontspanning zult verkeren. Deze massage is een aanrader en is door klanten het meest geboekt.
Tijdens de behandeling zal het lichaam het gelukshormoon serotonine, endorfine en dopamine aanmaken wat er voor zorgt dat je je heerlijk voelt en je in een nog diepere staat van ontspanning zal brengen. Deze massage zal alles om je heen even doen vergeten! Een zeer relaxte doch stevige massage waar je als herboren van zult ontwaken en nog lang van na zal genieten.
Ontspanningsmassage
een weldaad voor je lichaam
Ontspant pijnlijke en stramme spieren
en maakt de pezen soepeler
Verbeterd de bloedcirculatie van de
spieren
Giftige afvalstoffen verlaten sneller het lichaam
Stimuleert de afvoer van lymfevocht
Aanmaak van het hormoon serotonine
Verlaagd stress en spanningsklachten
Geeft meer energie

Voordelen van een ontspanningsmassage

Boek deze massage
Gun jezelf dit moment van rust en ontspanning en droom weg op de fijne klanken van onze super relaxte lounge muziek. MassageWork stelt het op prijs als je je mening geeft over deze massage. Heb je nog vragen ga naar het contactformulier of bel ons voor een afspraak.
Gun jezelf dit moment van rust en ontspanning en droom weg op de fijne klanken van onze super relaxte lounge muziek. Nice Touch stelt het op prijs als je je mening geeft over deze massage. Heb je nog vragen ga naar het contactformulier of bel ons voor een afspraak en onderga vandaag nog deze massage!
Ontspant pijnlijke en stramme spieren en maakt de pezen soepeler
Verbeterd de bloedcirculatie van de spieren
Giftige afvalstoffen verlaten sneller het lichaam
Stimuleert de afvoer van het lymfevocht
Aanmaak van het gelukshormoon serotonine
Verlaagd stress en spanningsklachten
Geeft meer energie en gaat vermoeidheid tegen
Ontspanningsmassage is een weldaad voor je lichaam

Direct contact
Telefoniste
Nice Touch staat je graag te woord voor al je vragen. Bel: 06 122 383 26 of ga naar het contactformulier.
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR