MassageWork stelt het zeer op prijs als klanten een korte omschrijving geven hoe zij de behandeling hebben ervaren. Voor een nieuwe klant zijn de recensies van anderen vaak waardevol en kunnen deze bijdragen in de keuze voor een behandeling. Schrijf je ervaring in het gastenboek.
Door de jaren heen heb ik bij verschillende werkgevers een aantal fijne collega's leren kennen. Bij grote opdrachten werken wij dan ook vaak samen! De masseurs waarmee ik samenwerk zijn gediplomeerde en ervaren Zzp'ers en zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Zo worden de behandelingen die MassageWork geeft gewaarborgd.
Na 25 jaar in de sieradenbranche te hebben gewerkt als goudsmid en ontwerper heb ik in 2000 een carriere switch gemaakt en ben ik diverse opleidingen gaan volgen voor het vak van masseur. Na het behalen van verschillende diploma's ben ik in 2002 begonnen als fitnessinstructeur en masseur bij het Health Center Sloterpark in Amsterdam
In 2004 ben ik als masseur begonnen bij fysiotherapie groepspraktijk Hoofddorpplein in Amsterdam. Het viel mij op dat klanten met klachten vaak meer baat hadden bij een deep tissue of sportmassage dan de gebruikelijke oefeningen die door veel fysiotherapeuten worden gegeven. Inmiddels masseer ik alweer zo'n 15 jaar en er is geen grotere voldoening dan mensen van hun klachten af te helpen of ze een super ontspannende massage te geven! Aangezien de vraag om klanten aan huis te behandelen door de jaren heen is toegenomen heb ik mij inmiddels volledig gericht op het geven van massages aan huis, bedrijfsmassage en behandelingen in mijn praktijk aan huis.

Ons visitekaartje


Diploma's & Certificaten
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Ayurvedische massage
Voetreflexzonemassage
Stoelmassage Touch Pro®
Stoelmassage Leffelaar
Lomie Lomie massage
Hammam massage
Hotstone massage
Triggerpoint massage
Dorn Therapie & breussmassage
Cupping Therapie

Samenwerking     

Over ons
beroep te veranderen. Met het behalen van diverse diploma's was ik inmiddels werkzaam bij het Health Center Sloterpark als masseur en fitnessinstructeur. Ik volg momenteel een opleiding tot triggerpointcoach en zal deze in 2016 afronden.
Eigenaar Nice Touch Massage
Bart Mantel

Diploma's & Certificaten
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Ayurvedische massage
Voetreflexzonemassage
Stoelmassage Touch Pro®
Stoelmassage Leffelaar
Lomie Lomie massage
Triggerpoint massage
Hammam massage
Hotstone massage
In 2004 ben ik als sportmasseur begonnen bij fysiotherapie groepspraktijk Hoofddorpplein onder de naam Nice Touch Massage. Het viel mij op dat klanten met klachten vaak meer baat hadden bij een sportmassage of een deep tissue massage dan de gebruikelijke oefeningen die door veel fysiotherapeuten worden gegeven. Inmiddels masseer ik alweer zo'n 15 jaar en er is geen grotere voldoening dan mensen van hun klachten af te helpen of ze een super ontspannende massage te geven! Aangezien de vraag om klanten aan huis te behandelen door de jaren heen is toegenomen heb ik mij inmiddels volledig gericht op het geven van massages aan huis, bedrijfsmassage en behandelingen in mijn praktijk aan huis.
Door de jaren heen heb ik bij verschillende werkgevers een aantal fijne collega's leren kennen. Bij grote opdrachten werken wij dan ook vaak samen! De masseurs waarmee ik samenwerk zijn gediplomeerde en ervaren Zzp'ers en aangesloten bij diverse branche organisaties. Zo worden de behandelingen die Nice Touch Massage geeft gewaarborgd.
Ons visitekaartje   
Nice Touch Massage stelt het zeer op prijs als klanten een korte omschrijving geven hoe zij de behandeling hebben ervaren. Voor een nieuwe klant zijn de recensies van anderen vaak waardevol en kunnen deze bijdragen in  de keuze voor een behandeling. Schrijf je ervaring in het gastenboek
Na 25 jaar als goudsmid te hebben gewerkt, heb ik in  2000  besloten om  van
Bart mantel

Over ons

       
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR