Een sportmassage behandeling is geschikt voor atleten van elke sport. MassageWork richt zich op die gebieden van het lichaam die veelvuldig worden gebruikt en gestrest raken door vaak te veel agressieve bewegingen. Zowel voor, tijdens, als na een wedstrijd is dit de beste massage om te ondergaan. Bij een intensieve sessie kan men soms een aantal dagen na de behandeling last hebben van napijn! Uiteraard hoeft je niks te mankeren om jezelf eens te verwennen! MassageWork stemt de behandeling in overleg af aan jouw wensen en de situatie op dat moment.
Bent je op zoek naar een massage die alles in zicht heeft? Dan is onze sport (tune-up) massage een goede overweging. Deze massage is uitermate geschikt voor het behandelen van sportblessures en vastzittende spieren, maar biedt ook uitkomst bij stressklachten. D.m.v. drukpunten knedingen en fricties komt men diep in het weefsel wat voor verlichting zorgt. Deze sportmassage zal je lichaam een opwekkende boost geven en herstellend en ontspannend werken.
Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. MassageWork zal je ook advies geven, bij het uitvoeren van functie-testen, tapen en bandages aanleggen, een behandeling met ijs toepassen en overleg voeren met de trainer of fysiotherapeut voor de beste resultaten van de sporter.


Bart,
Ik weet niet wat je precies hebt
gedaan, maar voor het eerst in
jaren bijna 3 dagen geen migraine aanval gehad! Je hebt gouden handen, echt super. Ik ga hele goede reclame voor je maken.

Astrid Eggink
Onze sportmassage is de APK voor je hele lichaam
Hi Bart,

I can say that your massages
have significantly increased my triathlon performance! Thanks

Shane Rattenbury

Sportmassage

De taak van een sportmasseur
Een sportmassage behandeling is geschikt voor atleten van elke sport. De behandeling richt zich op gebieden van het lichaam die veelvuldig worden gebruikt en gestrest raken door te veel en vaak agressieve  bewegingen. De massage zorgt voor het afvoeren van alle afvalstoffen, bevordert de flexibiliteit, vermindert spierpijn en ver- moeidheid, verbetert het uithoudingsver- mogen en helpt blessures te voorkomen. Zowel voor als na een wedstrijd is dit de beste massage om te herstellen.                          
Super tune-up/onderhoudsbeurt voor je lichaam

Sport/Tune-Up massage, het middel tegen stress

Bent je te fanatiek bezig geweest tijdens de wekelijkse sporttraining of ben je gestrest omdat je een deadline moet halen? Dan zal een sportmassage herstellend en ontspan- nend werken! Maar natuurlijk hoef je niks te mankeren om jezelf eens te verwennen met deze super tune-up massage. Dit is de meest geboekte behandeling als je van ste- vig houdt.                                                      
Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. De masseur zal ook advies geven, bij het uitvoeren van functie-testen, tapen en bandages aanleggen, een behan-deling met ijs toepassen en overleg voeren met de trainer of fysiotherapeut voor de beste resultaten van de sporter.                 
Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. Nice Touch massage zal ook advies geven, bij het uitvoeren van functie-testen, tapen en bandages aanleggen, een behandeling met ijs toepassen en overleg voeren met de trainer of fysiotherapeut voor de beste resultaten van de sporter.
Bent je te fanatiek bezig geweest tijdens de wekelijkse sporttraining of ben je gestrest omdat je een deadline moet halen? Dan zal een sportmassage herstellend en ontspan nend werken! Maar natuurlijk hoef je niks te mankeren om jezelf eens te verwennen met deze super tune-up massage. Dit is de meest geboekte behandeling als je van stevig houdt.
Een sportmassage behandeling is geschikt voor atleten van elke sport. Nice Touch Mas sage Amsterdam richt zich op die gebieden van het lichaam die veelvuldig worden gebruikt en gestrest raken door te veel en vaak agressieve  bewegingen. De massage zorgt voor het afvoeren van alle afvalstoffen, bevordert de flexi biliteit, vermindert spier pijn en vermoeidheid, verbetert het uithou dingsvermogen en helpt blessures te voor komen. Zowel voor, tijdens als na een wed strijd is dit de beste massage om te herstel len.
Sportmassage de onderhoudsbeurt voor je lichaam
De massage zorgt voor het afvoeren van alle afvalstoffen
Geeft een betere doorbloeding van de spieren
Bevordert flexibiliteit van spieren en pezen
Verbetert het uithoudingsvermogen
Helpt blessures te voorkomen
Bevordert psychische en lichamelijke ontspanning
Herstelt het lichaam van spierpijnklachten
De kracht van een sportmassage
Lokale spierontspanning: geschikt voor mensen die regelmatig sporten. Deze massage zorgt voor een sneller herstel van je spierpijn en bevordert het afvoeren van vocht en afvalstoffen. Hierbij wordt weinig of geen olie gebruikt om een goede grip op de spieren te houden.
Sportmassage wordt onderverdeeld in drie categorie├źn
Algehele ontspanning: zeer effectief bij stress, spanning en te lang in een zelfde houding zitten.
Activerende massage: wordt toegepast bij topsporters en tijdens wedstrijden om de doorbloeding van de spieren en pezen te activeren. Hierbij word in hoog tempo met verschillende technieken en delen van de hand gemasseerd. Men gebruikt hierbij geen olie.
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR