Wil je graag onze hulp of zijn er toch nog vragen in verband met onze stoelmassage acties? Ga dan naar het contactformulier of bel ons op 06 122 383 26 voor meer informatie.
Vraag het ons
Stoelmassage acties
Nice Touch Massage stoelmassage op de werkplek
• 25% korting op uw eerste factuur
• Gratis werkplek onderzoek, ergotherapeut
• Gratis anamnese voor uw werknemers
• Geen reiskosten de eerste 3 maanden
• Verbetering van RSI/CANS klachten
• Vermindering ziekteverzuim
• Fiscaal voordeel
Offerte op maat

Zorg dat je personeel
op zijn best is!
Probeer nu 10 weken lang onze stoelmassage actie en ervaar het positieve resultaat
Gratis stoelmassage demonstratie voor 3 personen
Uitleg over de voordelen van stoelmassage
Demonstratie duurt ongeveer 1.5 uur
Kennismaken met onze werkwijze
Laagdrempelig omdat men over de kleding masseert
Geen reis en parkeerkosten
10% korting op deze dag
Geen reis en parkeerkosten
Is aangenaam en geeft meteen resultaat
Advies over houding & rek- en strekoefeningen
Behandeling signaleert tijdig ernstige klachten
Behandeling duurt 20 minuten p/p
10% actiekorting
Vermindering van ziekteverzuim, stress en RSI klachten
Inclusief intake rapport werknemers
Vermindering van werk en spanningsklachten
Elke week zelfde vaste masseur
Gratis ergonomie tips voor de werkplek
Fiscale voordelen
MassageWork wil graag bijdragen aan meer werkplezier en de gezondheid van waardevol personeel op de werkvloer! Overweeg je als bedrijf om te investeren in een stoel of tafelmassage, dan is dit een goed moment. Buiten onze scherpe tarieven en aanbiedingen draagt ook de overheid al jaren haar steentje bij in de vorm van belastingvoordeel. Om personeel gezond en vitaal te houden stimuleerd Minister Lodewijk Asscher bedrijven om het verzuim tegen te gaan door een bonus te geven.
Wij maken een offerte op maat om je werknemers gezond, vitaal en in top conditie te houden! Door het belastingvoordeel kunnen de kosten voor de werkgever tot 40% goedkoper uitpakken dan de werkelijke kosten. Wij bespreken graag de mogelijkheden om een plan van aanpak te maken die aansluit bij de wensen van de organisatie. Wij nodigen je uit om tijdens de gratis demonstratie een stoelmassage te ondergaan zodat men zelf kan ervaren wat deze massage met je doet.
Desgewenst kunnen wij op je verzoek een stoelmassage pilot aanpassen. Nice Touch is flexibel en wil je graag helpen om het beste uit je bedrijf en je werknemers te halen. De €126,- korting bij de try-out stoel massage dag is berekend op het geven van 6 uur stoelmassage.
De try-out stoelmassagedag van MassageWork is een goed initiatief om je bedrijf en medewerkers enthousiast te maken met onze manier van werken! Op deze dag laten wij je ervaren hoe aangenaam en effectief een stoelmassage is! Tevens geven wij tips over werkhouding en klachtenverlichting. Met 54,- p/u is de try-out massage actie extra scherp geprijst! Opdrachten zijn vanaf minimaal 3 uur.
De tien weken stoelmassage pilot is misschien wel de beste optie om te ervaren wat een massage voor jouw personeel kan betekenen. Aangezien de positieve werking van de massage al na een aantal behandelingen zal aanslaan zullen de deelnemers gegarandeerd een verbetering waarnemen van hun klachten. Bij deze pilot behandelen wij de werknemers een maal per week. N.a.v. een intakeformulier wordt er gericht gewerkt. In het eindrapport wordt een aanbeveling gegeven die specifiek is afgestemd voor de organisatie. N.a.v. de resultaten kan men overwegen om ons in te huren voor een langere periode. De tien weken stoelmassage pilot is met 54.- per uur zeer scherp geprijst en is bedoeld om aan te tonen dat er in een korte tijd veel bereikt kan worden!
Deze vrijblijvende stoelmassage demonstratie is voor een aantal medewerkers die door het bedrijf zijn  geselecteerd. Met behulp van een powerpoint presentatie en een stoelmassage zal men meteen ervaren wat dit teweeg brengt. MassageWork legt je graag uit wat de fiscale en fysieke voordelen zijn.
 
MassageWork stoelmassage acties
Gratis stoelmassage demonstratie voor bedrijven
Try-out stoelmassage actie dag!
Probeer nu tien weken onze stoelmassage actie
MassageWork geeft zowel stoel als tafelmassages bij jouw bedrijf
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR