• Gepatenteerd
• Voor triggerpoints
• Verkrampte spieren
• Voor optimaal resultaat
You Tube video
Handleiding
Thera Cane bestellen


Verkoopprijs in Nederland € 55,- 
Exclusief € 9,- verzendkosten
Triggerpoints zijn pijnlijke verhardingen in een spier die niet meer kunnen ontspannen. Ze kunnen bewegingsbeperkingen, stijfheid en krachtverlies veroorzaken. Een triggerpoints veroorzaakt vaak pijn op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Zo kan een pijnlijke plek in de nek een triggerpoint zijn die zich bevindt in de rug. Dit noemt men de afgeleide pijn. MassageWork spoort de spierknopen op en behandeld deze met diepe drukpunten en fricties. Hierdoor zal de spanning in de spier verbeteren en zal de pijn afnemen. In veel gevallen zal de klacht zelfs helemaal verdwijnen! Het beste is als men zichzelf een aantal keer per dag thuis behandeld! Uiteraard geven wij je tips mee.
Triggerpoints zijn de bron van pijn klachten in gewrichten zoals de nek, schouder, rug en andere lichaamsdelen. Zij ontstaan door overbelasting en letsel aan spieren. Maar ook door stress en het te lang blijven zitten in een zelfde houding. Het nadeel van triggerpoints is dat als er niet wordt behandeld, zij de naast gelegen spieren na verloop van tijd zullen infecteren waardoor de beweging van de spieren afneemt en de kans op chronisch klachten wordt vergroot.
Op de video zie je meerdere spiervezels binnen in een triggerpoint. In de spieren moeten miljoenen sarcomeren (dit zijn kleine pompjes) zich samentrekken om ook maar de geringste beweging te kunnen maken. Wanneer deze zijn beschadigd zullen zij spierknopen gaan veroorzaken waardoor de beweging in de spier wordt beperkt. Hierdoor ontstaat de pijn in een lichaamsdeel.
Door massage van het triggerpoint spoelt het weefsel schoon en helpt het de vastgelopen sarcomeren in het triggerpoint weer los te komen. Door direct op de triggerpoints te werken, is massage de veiligste, meest natuurlijke en meest effectieve vorm van pijntherapie. Via MassageWork kan je de Thera Cane aanschaffen. Dit is een uiterst efficiënt hulpmiddel om een goede en diepe druk te geven op lastig te bereiken plaatsen op het lichaam. Bekijk de instructie video op You Tube.Krachtige massage voor het behandelen van pijnklachten
De Thera Cane® is het beste
apparaat voor zelfmassage!
Met de Thera Cane geef je druk
op pijnlijke spieren. Het unieke ontwerp stelt je in staat om jezelf
diepe druk te geven op lastig te
bereiken plaatsen op het gehele lichaam.
De Thera Cane
Hulpmiddel bij lastig te bereiken plaatsen op het lichaam
Thera cane uniek ontwerp voor de massage op moeilijk te bereiken plaatsen
 

Triggerpoint massage

Hoe ontstaan triggerpoints

De fysiologie van een triggerpoint

Verlichting van klachten door middel van massage

Triggerpoints veroorzaken vaak pijn klach- ten op een andere plek dan waar de spier- knoop zich bevindt. Zo kan een pijnlijke plek in de nek een triggerpoint zijn die zich bevindt in de rug of bij de arm. Door vaak diep en kort op de triggerpoint te drukken zal de spierspanning verbeteren waardoor de pijn zal afnemen en in sommige geval- len zelfs helemaal zal verdwijnen. Het meeste effect zult je hebben als er meer- dere keren per dag wordt behandeld. Uiteraard geven wij je tips mee voor thuis.
Tekening van meerdere spiervezels binnen in een spier
Nice Touch Massage verhelpt je klachten met triggerpoints
Krachtige massage
voor chronische
pijnklachten
Triggerpoints zijn de bron van pijn klachten in gewrichten zoals de nek, schouder, rug en andere lichaamsdelen. Zij zullen ont- staan door veel stress, overbelasting, letsel aan spieren en het te lang blijven zitten in een zelfde houding. Het nadeel van trigger-  points is dat zij de naast gelegen spieren na verloop van tijd zullen infecteren waardoor klachten kunnen verergeren en uiteindelijk chronisch worden.                                       
Op de tekening ziet je de weergave van meerdere spiervezels binnen in een trig- gerpoint. In de spieren moeten miljoenen sarcomeren (dit zijn kleine pompjes) zich samen trekken om ook maar de geringste beweging te kunnen maken. Wanneer deze zijn beschadigd zullen ze knopen veroorza- ken waardoor de beweging wordt beperkt. Hierdoor ontstaat de pijn in een lichaams deel.                                                             

Verlichting van klachten door
middel van massage

Door massage van het triggerpoint spoelt  het weefsel schoon en helpt het de vast gelopen sarcomeren in het triggerpoint weer los te komen. Door direct op de trig- gerpoints te werken, is massage de veilig- ste, meest natuurlijke en meest effectieve vorm van pijntherapie. De Thera Cane is hierbij een uiterst efficiënt hulpmiddel om een goede en diepe druk te geven op lastig te bereiken plaatsen op het lichaam.          
De Thera Cane® is het beste apparaat voor zelf massage!                                                       
Met de Thera Cane geef je druk op pijnlijke spie ren. Het unieke ontwerp stelt je in staat om jezelf diepe druk te geven op lastig te bereiken plaatsen op het gehele lichaam.
Hulpmiddel bij lastig te bereiken plaatsen op het lichaam
Uniek ontwerp voor de druk op moilijk te bereiken pijnlijke spieren
Gepatenteerd
• Voor triggerpoints
• Verkrampte spieren
You Tube video's
Handleiding
Thera Cane bestellen                                           
Verkoopprijs in Nederland € 55,- Exclusief € 9,-
verzend kosten                                                                                                            
Triggerpoints veroorzaken vaak pijn klach ten op een andere plek dan waar de spier knoop zich bevindt. Zo kan een pijnlijke plek in de nek een triggerpoint zijn die zich bevindt in de rug of bij de arm. Door vaak diep en kort op de triggerpoint te drukken zal de spierspanning verbeteren waardoor de pijn zal afnemen en in sommige geval len zelfs helemaal zal verdwijnen. Het meeste effect zult je hebben als er meer dere keren per dag wordt behandeld. Uite raard geven wij je tips mee voor thuis.
Triggerpoints zijn de bron van pijn klachten in gewrichten zoals de nek, schouder, rug en andere lichaamsdelen. Zij zullen ont staan door veel stress, overbelasting, letsel aan spieren en het te lang blijven zitten in een zelfde houding. Het nadeel van trigger points is dat zij de naast gelegen spieren na verloop van tijd zullen infecteren waardoor klachten kunnen verergeren en uiteindelijk chronisch worden.                                       
Op de tekening ziet je de weergave van meerdere spiervezels binnen in een trig gerpoint. In de spieren moeten miljoenen sarcomeren (dit zijn kleine pompjes) zich samen trekken om ook maar de geringste beweging te kunnen maken. Wanneer deze zijn beschadigd zullen ze knopen veroorza ken waardoor de beweging wordt beperkt. Hierdoor ontstaat de pijn in een lichaams deel.                                                             
Door massage van het triggerpoint spoelt  het weefsel schoon en helpt het de vast gelopen sarcomeren in het triggerpoint weer los te komen. Door direct op de trig gerpoints te werken, is massage de veilig ste, meest natuurlijke en meest effectieve vorm van pijntherapie. Via Nice Touch Mas sage Amsterdam kunt je de Thera Cane aanschaffen. Dit is een uiterst efficiënt hulp middel om een goede en diepe druk te geven op lastig te bereiken plaatsen op het lichaam. Bekijk de You Tube video.         
Triggerpoint massage Amsterdam
Triggerpoints veroorzaken vaak pijn klach ten op een andere plek dan waar de spier knoop zich bevindt. Zo kan een pijnlijke plek in de nek een triggerpoint zijn die zich bevindt in de rug of bij de arm. Nice Touch Massage Amsterdam spoort de spierkno pen op en behandeld deze met diepe druk punten en fricties. Hierdoor zal de spier spanning verbeteren en zal de pijn afne men. In veel gevallen zal de klacht zelfs helemaal verdwijnen. Het meeste effect verkrijgt men als er meerdere keren per dag wordt behandeld. Uiteraard geven wij je tips mee voor thuis.
Triggerpoint massage voor intensieve klachten
Triggerpoints bij stress
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR