Onze voeten zijn een blauwdruk van het lichaam. Elk orgaan of orgaan stelsel in het lichaam is terug te vinden op de voet. De reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, zenuwen, botten en weefsel. In het reflexgebied eindigen de zenuwen die invloed hebben op het betreffende orgaan. In de voet eindigen ongeveer 72000 zenuwen.


De voetreflexmassage van MassageWork is een drukpuntmassage die wordt gegeven op de organen en de botten van de voeten. Omdat de drukpunten op de voeten corresponderen met het lichaam kan men op deze manier voelen of er klachten zijn, die zowel uit het verleden als in het heden kunnen worden waargenomen. Als afsluiting worden de voeten met olie heerlijk zacht gemasseerd wat er voor zorgt dat je voeten ontspannen aanvoelen en je meer energie hebt. Je voeten brengen je overal naar toe, verwen ze daarom eens met deze heerlijke massage!
Beste bart

Ik heb genoten van de heerlijke
voetreflexmassage. Ik stond ver-steld over de dingen die je hebt verteld over klachten van vroeger en van nu. Dat je dat allemaal uit de voeten haalt, heel bijzonder.

Groeten, Evelien Jansen

Klik op het plaatje en bekijk
alle reflexzones in de voet
De reflexzones van de voet

Voetreflexzonemassage

Voetreflex, de blauwdruk van ons lichaam

Een voetreflexmassage werkt helend en ontspannend

De heerlijkheid van
een voetreflexzone
massage
De heerlijkheid van een voet reflexzonemassage
Tijdens de behandeling kunnen vragen gesteld worden n.a.v. je conditie op dat moment
Klik op het plaatje en bekijk alle reflexzones in de voet
Een voetreflexmassage is een drukpunt- massage die wordt gegeven op de organen en de botten van de voeten. Hierdoor kan men voelen of er klachten zijn, zowel uit het verleden als in het heden. Als afsluiting wor- den de voeten met veel olie heerlijk zacht gemasseerd wat er voor zorgt dat je meer energie hebt en je  voeten weer ontspannen aanvoelen.
Onze voeten zijn een blauwdruk van het lichaam. Elk orgaan of orgaanstelsel in het lichaam is terug te vinden op de voet. De reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, zenuwen, botten en weefsel. In het reflexgebied eindigen de zenuwen die invloed hebben op het betref- fende orgaan. In de voet eindigen onge- veer 72000 zenuwen.
Een voetreflex werkt helend en is een zeer aangename ontspannende massage! Ver- wen je voeten daarom eens met een super onderhouds beurt en ervaar het verschil.                                                                                                            
Het lichaam in de voet

Het lichaam in de voet

Voetreflexmassage werkt helend

Reflexologie is het masseren van bepaalde punten op de voeten, oren of handen die in verbinding staan met een orgaan of een deel van het lichaam waarin de energie doorstroming geblokkeerd is. Door het stimuleren van die punten wordt de blokkade losgemaakt en kan de energie weer stromen. Op die manier wordt het zelfgenezend vermogen en de immuniteit ondersteund. Voetreflex helpt bij:
Energie en bloedcirculatie
Circulatie lymfevaten
Stress en burn-out klachten
Emotioneel uit balans zijn
Slapeloosheid
Hoofdpijn klachten
Darmstoornissen
Rug en nekklachten
Opwekken van de wee├źn bij de bevalling

Het effect van een behandeling

Voor aanvang van de behandeling bespreken wij de vragen van het intakeformulier en overleggen wij met de klant onze manier van werken. Vaak geeft een eerste behandeling al een positief effect.
De meningen over de resultaten van reflexologie zijn verdeeld. De een vind het niks terwijl de ander er juist veel baat bij heeft. Onze ervaring leert dat een voetreflexmassage zeker kan helpen bij diverse klachten. Zo wordt b.v. tijdens de zwangerschap vaak gebruik gemaakt van een voetreflextherapeut om de processen rondom de geboorte positief te beïnvloeden en kan men de weeën activeren d.m.v. voetreflexmassage. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat voetreflexologie de levenskwaliteit van kanker  kan verbeteren. Kortom, een voetreflexmassage werkt helend en is een zeer aangename ontspannende massage! Verwen je voeten daarom eens met een super onderhoudsbeurt van MassageWork en ervaar het verschil.
Relaxed en educatief

Het effect van een behandeling

Voor aanvang van een behandeling maakt Nice Touch Massage Amsterdam een anam nese rapport en bespreken wij onze manier van werken. Vaak geeft een eeste behande ling al een positief effect. Mocht dat bij jou niet zo zijn dan adviseren wij je een andere behandelvorm.
De meningen over de resultaten van reflex- ologie zijn verdeeld. De een vind het niks terwijl de ander er juist veel baat bij heeft. Onze ervaring leert dat een voetreflex- massage zeker kan helpen bij diverse klachten. Zo wordt b.v. tijdens de zwanger- schap vaak gebruik gemaakt van een voet- reflextherapeut om de processen rondom de geboorte positief te beïnvloeden en kan men de weeën activeren d.m.v. voetreflex- massage. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat voetreflexologie de levenskwaliteit van kanker verbeterd. Kortom, een voetreflex- massage werkt helend en is een zeer aan- gename ontspannende massage! Verwen je voeten daarom eens met een super onderhoudsbeurt en ervaar het verschil. 
Reflexologie is het masseren van bepaalde punten op de voeten, handen of oren die in verbinding staan met een orgaan of een deel van het lichaam waarin de energie doorstroming geblokkeerd is. Door het sti- muleren van die punten wordt de blokkade losgemaakt en kan de energie weer stro- men. Op die manier wordt het zelfgene- zend vermogen en de immuniteit onder- steund. Voetreflexmassage helpt o.a. bij:
Het lichaam in de voet

Een voetreflexmassage is een drukpunt massage die wordt gegeven op de organen en de botten van de voeten. Nice Touch Massage Amsterdam kan op deze manier voelen of er klachten zijn, die zowel uit het verleden als in het heden kunnen worden waargenomen. Als afsluiting worden de voe ten met olie heerlijk zacht gemasseerd wat er voor zorgt dat de voeten ontspannen aan voelen en je meer energie hebt.
Onze voeten zijn een blauwdruk van het lichaam. Elk orgaan of orgaanstelsel in het lichaam is terug te vinden op de voet. De reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, zenuwen, botten en weefsel. In het reflexgebied eindigen de zenuwen die invloed hebben op het betref fende orgaan. In de voet eindigen ongeveer 72000 zenuwen.
Reflexologie is het masseren van bepaalde punten op de voeten, oren of handen die in verbinding staan met een orgaan of een deel van het lichaam waarin de energie doorstroming geblokkeerd is. Door het sti muleren van die punten wordt de blokkade losgemaakt en kan de energie weer stro men. Op die manier wordt het zelfgene zend vermogen en de immuniteit onder steund. Voetreflexmassage helpt o.a. bij:
Voor aanvang van een behandeling maken wij een anamnese rapport en bespreken wij onze manier van werken. Lees meer Vaak geeft een eeste behandeling al een positief effect. Mocht dat bij jou niet zo zijn dan advi seren wij je een andere behandelvorm.
De meningen over de resultaten van reflex ologie zijn verdeeld. De een vind het niks terwijl de ander er juist veel baat bij heeft. Onze ervaring leert dat een voetreflexzonne massage zeker kan helpen bij diverse klach ten. Zo wordt b.v. tijdens de zwangerschap vaak gebruik gemaakt van een voetreflex therapeut om de processen rondom de geboorte positief te beïnvloeden en kan men de weeën activeren d.m.v. voetreflexmassa ge. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat voet reflexologie de levenskwaliteit van kanker verbeterd. Kortom, een voetreflexmassage werkt helend en is een zeer aangename ontspannende massage. Verwen je voeten daarom eens met een super onderhouds beurt en ervaar het verschil.

Voetreflexzonemassage in Amsterdam

Voetreflexzonemassage
O N T S P A N N I N G  E N  V I T A L I T E I T
Logo-massagework
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
treatwell-logo-oranje
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  
Zondag.     Gesloten
INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl
NL33INGB0004863297
KvK 58112561
REVIEWS
Lees wat anderen
schrijven over onze
behandelingen
GA DIRECT NAAR