Massage Cadeaubon 60 minuten
Met de massage cadeaubon geef je een persoonlijk geschenk. Verwen je partner of iemand die een massage kan gebruiken. Bestel jouw cadeaubon en deze wordt via de mail naar je toe gestuurd. De bon is verkrijgbaar in 30, 60 en 90 minuten en is een jaar geldig. Bij mijn praktijk kan je gratis parkeren.
5 rittenkaart
De massagebon een relaxed cadeau
De rittenkaart makkelijk en voordelig
De rittenkaart biedt je een aantrekkelijk korting per massage en dat is altijd fijn. Je kan kiezen uit een 3, 5 en 10 rittenkaart die is te besteden in mijn praktijk. Tevens is de kaart een jaar geldig en overdraagbaar als jij eens iemand wil verassen.
Corona massagebon voor je medewerkers
Een bonus als steuntje in de rug
De Feel Good Massagebon is een mooie manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens corona. Een bonus als steuntje in de rug voor iedereen die in deze periode extra hard heeft gewerkt om iedereen van dienst te zijn.
Vitale medewerkers tijdens corona
Omdat er veel medewerkers nu verplicht vanuit huis werken zijn er in de nieuwe werksituatie meer stress en fysieke klachten ontstaan. Mede om die reden heeft de BvS een verzoek ingediend bij de belastingdienst om jouw medewerkers een ontspannende massage aan te bieden op de praktijk locatie van de behandelaar.

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Zet de gene die je dierbaar is in het zonnetje

Cadeaubonnen