Massage Cadeaubon 60 minuten
Met de massage cadeaubon geef je een persoonlijk geschenk. Verwen je partner of iemand die een massage kan gebruiken. Bestel jouw cadeaubon en deze wordt via de mail naar je toe gestuurd. De bon is verkrijgbaar in 60 en 90 minuten en is een jaar geldig. Bij mijn praktijk kan je gratis parkeren.
5 rittenkaart
De massagebon een relaxed cadeau
De rittenkaart makkelijk en voordelig
De rittenkaart biedt je een aantrekkelijk korting per massage en dat is altijd fijn. Je kan kiezen uit een 3, 5 en 10 rittenkaart die is te besteden in mijn praktijk. Tevens is de kaart een jaar geldig en overdraagbaar als jij eens iemand wil verassen.
De massagebon voor je medewerkers
De massagebon is een prachtig initiatief om je medewerker te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Een bonus als steuntje in de rug voor iedereen die in deze periode extra hard heeft gewerkt om iedereen van dienst te zijn.
De massagebon geeft je werknemers de keus om aangenaam te genieten van een stoel of tafelmassage in mijn praktijk. Door ze te verassen met deze bon voelen zij zich gesteund en gewaardeerd door jou als werkgever. Voor meer informatie help ik je graag verder. Lees de richtlijnen voor preventief masseren tijdens corona.
Stoel of tafelmassage in mijn praktijk
Corona massagebon voor je medewerkers

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Cadeaubonnen

Zet de gene die je dierbaar is in het zonnetje