Ontspannen achter je bureau zitten in een goede ergonomische stoel voorkomt veel klachten zoals spanning en verkramping van de nek, rug en schouders. Met een goede werkhouding, bent je minder snel vermoeid, zijn er minder klachten en kan men zich beter concentreren. Ergonomie op de werkplek is van essentieel belang voor het tegengaan van werk gerelateerde klachten zoals RSI.
De basis klachten van veel werknemers zijn vaak te wijten aan een verkeerde werkhouding of het niet goed instellen van de bureaustoel of de werkafstand tot het beeldscherm. Recent onderzoek toont aan dat veel kantoorpersoneel te lang in een zelfde werkhouding blijft zitten zonder af en toe een micro pauze in te lassen en eventueel een paar minuten een paar rek en strek oefeningen te doen! MassageWork pakt samen met een ergotherapeut deze problemen bij de basis aan.
Jong beginnen met een goede houding voorkomt klachten. Dit is belangrijk, want niet alleen voor kinderen die al in een vroeg stadium last krijgen van het werken met de computer op school, maar ook voor volwassenen die een baan hebben waar vaak dezelfde bewegingen worden gemaakt. Uit onderzoek van het CBS is gebleken dat afhankelijk van de leeftijd, men ongeveer 3.8 uur per dag doorbrengt met beeldschermwerk. Door de opkomst van tablets zullen lichaamsklachten verergeren vanwege de slechte houding die men hierbij aanneemt.
Goede werkhouding voorkomt klachten op de lange termijn

Klik op het plaatje en stel aan de hand van de gegevens je werkplek in
De kracht van ergotherapie zit vooral in het analyseren van wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn die je in je werk laten beperken. De ergotherapeut zal aan de hand van een intake een diagnose op maken om te kijken welk behandelplan het beste bij je past. MassageWork helpt jouw bedrijf om de klachten van een verkeerde werkhouding aan te pakken.
Ergonomie
Werkplek advies en onderzoek
Analyseren van de werkklachten 
Klachten bij jongeren door verkeerde houding
De optimale werkplek
Boek ergotherapie
Ergonomie op de werkplek
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR