Boek ergotherapie
Tijdens een werkplekonderzoek wordt de werksituatie beoordeelt. Dit geeft inzicht in de mogelijke oorzaken die je beperken tijdens je werkzaamheden. Aan de hand van een diagnose en een persoonlijk gesprek zal advies worden gegeven over je werkplek, en hoe je deze kan verbeteren om gezonder en functioneler te werken. Na het onderzoek kan je met deze kennis zelf je bureau of flexplek instellen.
Werkplekonderzoek
Ergonomisch en gezond werken
Een goed ingerichte werkplek biedt veel voordelen en is de basis om comfortabel en efficiënt te werken. Door ergonomie preventief in te zetten voor je werknemers worden vroegtijdig klachten tijdig gesignaleerd en neemt de kans op verzuim af.
Gezond werken
advies werkplekinstelling en werkhouding thuis en op kantoor
afname verzuim en fysieke klachten RSI/CANS 
rapportage met advies en aanpassingen voor verbetering
Fysieke klachten ontstaan vaak door te lang in een verkeerde en statische houding te werken. Door de slechte doorbloeding geeft dit allerlei klachten zoals RSI/CANS.
Door stoelmassage aan te bieden in combinatie met advies over werkhouding en het correct instellen van de werkplek worden werkklachten effectief verholpen.
Ergonomie & stoelmassage
medewerkster die vanuit huis werkt voelt zich goed en strekt haar armen
Door de maatregelen van de Coronacrisis werken we ineens massaal vanuit huis.
Een ingrijpende gebeurtenis die grote consequenties heeft voor de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Het nieuwe thuiswerken
Voor werknemers die vanuit huis werken heeft de Arbowet regels opgesteld met als doel, veilig en gezond werken. In de nieuwe situatie blijkt dat de thuiswerkplek vaak onvoldoende is ingericht om efficiënt te werken. Bekijk de richtlijnen voor het correct instellen van je werkplek en begin je werkdag met een gezonde start.
Efficiënt en ergonomisch thuiswerken
medewerkster krijgt advies voor het optimaal instellen van zijn werkplek

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Ergonomisch werken

Het belang van een efficiënte werkplek