Boek ergotherapie
Tijdens een werkplekonderzoek wordt de werksituatie beoordeelt. Dit geeft inzicht in de mogelijke oorzaken die je beperken tijdens je werkzaamheden. Aan de hand van een diagnose en een persoonlijk gesprek zal advies worden gegeven over je werkplek, en hoe je deze kan verbeteren om gezonder en functioneler te werken. Na het onderzoek kan je met deze kennis zelf je bureau of flexplek instellen.
Werkplekonderzoek
Ergonomisch en gezond werken
Een goed ingerichte werkplek biedt veel voordelen en is de basis om comfortabel en efficiënt te werken. Door ergonomie preventief in te zetten voor je werknemers worden vroegtijdig klachten tijdig gesignaleerd en neemt de kans op verzuim af.
Hybride werken
advies werkplekinstelling en werkhouding thuis en op kantoor
afname verzuim en fysieke klachten RSI/CANS 
rapportage met advies en aanpassingen voor verbetering
Fysieke klachten ontstaan vaak door te lang in een verkeerde en statische houding te werken. Door de slechte doorbloeding geeft dit allerlei klachten zoals RSI/CANS.
Door stoelmassage aan te bieden in combinatie met advies over werkhouding en het correct instellen van de werkplek worden werkklachten effectief verholpen.
Ergonomie & stoelmassage
Vrouw met geel shirt werkt thuis achter de computer
Gezond werken vanuit elke situatie
Efficiënt en ergonomisch thuiswerken
medewerker krijgt advies voor het optimaal instellen van zijn werkplek
vrouw heeft last van de onderrug bij het langdurig werken achter de computer
Veel mensen waren in de begin situatie onvoldoende voorbereid, met ingrijpende gevolgen voor hun gezondheid en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Hoe ziet de ultieme werkomgeving eruit na Corona? Dat is wat we ons allemaal afvragen. We hebben geleerd wat goed werkt en wat niet. Een ding is zeker het ‘hybride werken’ is bij vele niet meer weg te denken.

Ook brengt het uitdagingen met zich mee. Hoe houden we bijvoorbeeld onze medewerkers vitaal, productief, bevlogen en maximaal inzetbaar? In dit whitepaper geven we je concrete handvatten waar je direct iets mee kan.

Corona heeft ervoor gezorgd dat we massaal thuis werken. De laatste jaren tonen aan wat werkt en niet. De vraag is, hoe hou je als bedrijf je medewerkers gezond, vitaal en productief?
Hybride werken
Corona heeft ervoor gezorgd dat we massaal thuis werken. De vraag is, hoe hou je als bedrijf je medewerkers gezond, vitaal en productief? De Arbowet heeft regels opgesteld met als doel, veilig en gezond werken. Bekijk de richtlijnen voor het correct instellen van je werkplek en begin je werkdag met een gezonde start.
De Arbowet heeft regels opgesteld met als doel om thuis veilig en gezond werken. Bekijk de richtlijnen voor het correct instellen van je werkplek en begin je werkdag met een gezonde start vanuit elke werk situatie.
Veel mensen zijn onvoldoende voorbereid waardoor het ingrijpende gevolgen kan hebben voor hun gezondheid en de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.
Corona heeft ervoor gezorgd dat we massaal vanuit huis gingen werken. De vraag is hoe de ultieme werkomgeving er straks uit gaat zien na Corona? En hoe hou je als bedrijf jouw medewerkers vitaal, gezond en productief?
Voor werknemers die vanuit huis werken heeft de Arbowet regels opgesteld met als doel, veilig en gezond werken. In de nieuwe situatie blijkt dat de thuiswerkplek vaak onvoldoende is ingericht om efficiënt te werken. Bekijk de richtlijnen voor het correct instellen van je werkplek en begin je werkdag met een gezonde start.
De Arbowet geeft inzicht en heeft als doel, veilig en gezond werken. Bekijk de richtlijnen voor het correct instellen van je werkplek en begin je werkdag met een gezonde start.
Hybride werken
Gezond werken vanuit elke situatie
De Arbowet heeft regels opgesteld met als doel om thuis veilig en gezond werken. Bekijk de richtlijnen voor het correct instellen van je werkplek en begin je werkdag met een gezonde start vanuit elke werk situatie.
Corona heeft ervoor gezorgd dat we massaal vanuit huis gingen werken. De vraag is hoe de ultieme werkomgeving er straks uit gaat zien na Corona? En hoe hou je als bedrijf jouw medewerkers vitaal, gemotiveerd en vooral productief?

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Het belang van een efficiënte werkplek

Hybride werken