Bedank jouw medewerkers
Fysieke klachten bij thuiswerkers
Een derde van de thuiswerkers kampt met fysieke en mentale stressklachten. Na bijna een jaar verplicht vanuit huis werken, zitten veel mensen er doorheen. Door even te ontspannen krijg je nieuwe energie en creƫer je rust in je hoofd.
moeder werkt vanuit huis en is gestrest door haar kinderen
Corona massagebon voor je medewerkers
De massagebon is een mooi initiatief om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Een bonus als steuntje in de rug voor iedereen die in deze periode extra hard heeft gewerkt om jouw klanten de beste service te blijven bieden. Met de bon voelen jouw medewerkers zich gezien en gewaardeerd.
Laad jezelf op met een heerlijke massage
Na een lange periode van aangepaste regels, stress en lockdown is de behoefte om te ontspannen en je goed te voelen groter dan ooit. Laad jezelf op met de Feel Good massagebon en kies jouw behandeling. Boek een stoel of tafelmassage in mijn sfeervolle praktijk, en parkeer gratis voor de deur.
Heb jij de massagebon ontvangen van jouw werkgever? Boek dan wanneer het jou uitkomt en ontvang een massage op maat, n.a.v. het intakegesprek. MassageWork is tot 21.00 uur open van maandag tot vrijdag.
Makkelijk boeken tot 21.00 uur

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Feel Good massagebon

Bedank jouw waardevolle medewerkers
voor hun extra inzet tijdens corona