Bedank jouw medewerkers
Een derde van de thuiswerkers kampt met fysieke en mentale stress klachten. Na meer dan anderhalf jaar vanuit huis te werken, zitten veel mensen er doorheen. Door even te ontspannen krijg je nieuwe energie en creƫer je rust in je hoofd.
Corona massagebon voor je medewerkers
De massagebon is een mooi initiatief om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Een bonus als steuntje in de rug voor iedereen die in deze periode extra hard heeft gewerkt om jouw klanten de beste service te blijven bieden. Door de bon aan te bieden voelt men zich gezien en gewaardeerd.
Na een lange periode van aangepaste regels, stress en lockdown is de behoefte om te ontspannen en je goed te voelen groter dan ooit. Laad jezelf op met de Feel Good massagebon en kies jouw behandeling. Boek een stoel of tafelmassage aan huis of in mijn sfeervolle praktijk in Amsterdam, en parkeer gratis voor de deur.
Heb jij de massagebon ontvangen van jouw werkgever? Boek dan wanneer het jou uitkomt en laat stress, spanning en pijnlijke spieren snel tot het verleden behoren.
Na de massage voel jij je fitter en heb je meer energie.
Boek wanneer het jou uitkomt
moeder werkt vanuit huis en is afgeleid door haar kind

Fysieke klachten bij thuiswerkers

Aangename energie boost

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Feel Good massagebon

Bedank jouw medewerkers voor hun inzet