Spaar voor gratis massages
Bij een eerste bezoek aan onze praktijk besteden wij gratis tijd om het intakeformulier in te vullen. Een van de vragen die op het formulier staat is hoe je bij ons bent gekomen. Als je door iemand bent gestuurd die al eerder een behandeling bij MassageWork heeft gehad en ons heeft aanbevolen dan krijgt diegene 10,- korting op zijn volgende behandeling en een vermelding op het intakeformulier dat men een nieuwe klant heeft aangebracht. Op deze manier kan je sparen voor een gratis massage. Je hoeft het dus alleen maar door te vertellen aan een ander!
Breng 3 nieuwe klanten aan en ontvang een gratis massage van 30 minuten
Breng 6 nieuwe klanten aan en ontvang een gratis massage van 60 minuten
Breng 9 nieuwe klanten aan en ontvang een gratis massage van 90 minuten

Mond op mond reclame is nog steeds de beste manier om iemand te overtuigen dat een product of dienst goed is, zeker als een van je vrienden of kennissen dit zegt! MassageWork waardeert het enorm als klanten hun ervaring doorvertellen! Wij willen je hiervoor dan ook graag aanmoedigen en belonen! Dus heb je de behandeling als boven verwachting ervaren, vertel het dan door aan iemand anders en spaar nu voor een gratis massage naar keus in onze praktijk.
Geniet van een gratis
massage naar keuze
Breng een kennis of vriend aan als nieuwe klant en wij
belonen je met een gratis massage naar keuze in
onze praktijk

Ook ontvang je 10,- korting op je volgende behandeling
Hoe het werkt
MassageWork geeft aan iedere klant die bij ons in praktijk komt na afloop de actieflyer mee met een waarde van 5,-. Geef de flyer aan een vriend of kennis waarvan jij denkt dat deze wel een massage kan gebruiken en spaar op deze manier voor een gratis massage naar keuze!
Geef onze flyer aan een van je vrienden
vertel jouw ervaring aan een ander
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR