Bij een eerste bezoek aan MassageWork nemen wij de tijd om een goede diagnose te stellen d.m.v. een intakeformulier en eventueel een functietest. N.a.v. het gesprek worden je vragen en wensen besproken om je vervolgens een behandeling op maat te geven. Ons doel is om je hernieuwde enegie en ontspanning te geven door het verlichting van eventuele klachten. Door de resultaten van elke behandeling zorgvuldig bij te houden wordt een goed overzicht verkregen van jouw herstel.
Efficient behandelen
De eerste behandeling is om kennis te maken en te onderzoeken wat de masseur bij je tegenkomt. MassageWork zal tijdens deze behandeling lokaal gevoellige punten afwisselen met ontspannende effleurages en zachte knedingen. Naar aanleiding van je klacht(en) en wensen kan een behandelplan worden opgesteld om je met een paar behandelingen weer in optimaforma te brengen.
De eerste behandeling
Vervolgbehandeling bij klachten
Hoe wij werkenGeachte heer mantel,

Zoals u al had voorspeld heb ik behoorlijk wat last gehad van de eerste paar behandelingen in het
begin. Echter zijn de tintelingen
in mijn arm en hand een stuk minder geworden en zijn hoofd
pijn en nek klachten bijna weg.
U heeft in de twee maanden dat
ik bij u ben meer bereikt dan
bijna een jaar bij mijn fysio.
Bedankt voor alle tips en goede zorgen.

Met vriendelijke groet,

M.de Groot
De basis voor een goede behandeling is het verkrijgen van inzicht in de klacht
Intakeformulier
Een vervolg behandeling zal meer gericht zijn op het lokaal behandelen van de klacht(en). Om tot het gewenste resultaat te komen werken wij met een combinatie van verschillende massagetechnieken die worden toegepast op de situatie van de klant. Ondanks dat een massage soms gevoelig of pijnklachten kan veroorzaken is ons doel om de massage altijd ontspannend af te sluiten. Verlichting van de klacht wordt vaak pas de volgende dag of een paar dagen na de behandeling waargenomen!
5 rittenkaart
Omdat het lichaam zal moeten wennen aan de massageprikkelingen wordt verlichting van de klacht na ongeveer drie a vier behandeling waargenomen. De 5 rittenkaart is vaak voldoende om je klacht tot 70% te verminderen. Bij ongeveer 30% van de aandoenningen verdwijnt de klacht blijvend!
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR