In onze praktijk aan huis kan je kiezen uit diverse behandelingen. Ga voor een heerlijke ontspannings massage of verlicht je klacht met een medische behadeling. Met onze unieke werkwijze combineren wij diverse massagetechnieken waardoor jij je in een korte tijd weer als herboren voelt. Wij stemen de behandeling af op jouw persoonlijke situatie en bespreken de wensen die je hebt bij de massage.
Muziek weerspiegelt een emotie en is van toegevoegde waarde bij een massagebehandeling! Ervaar nu nog intensiever de behandeling met mijn speciaal gemixte lounge en easy listening tunes.                                                             
MassageWork maakt van jouw bezoek een moment om niet snel
te vergeten
Mond op mond reclame is nog steeds de beste manier om iemand te overtuigen dat een product of dienst goed is, zeker als een van je vrienden of kennissen dit zegt. Breng jij een nieuwe klant aan in onze praktijk dan ontvang je 10,- korting op je eerstvolgende massagebehandeling van 60 minuten. Door ons aan te bevelen spaar je tevens voor een gratis massage.
Ontvang 10,- korting
Je goed voelen was nog nooit zo fijn
Aandacht en aanraking is van essentieel belang voor ons mensen. Het zorgt ervoor dat wij ons goed en gewaardeerd voelen. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat er tijdens een massage belangrijke stoffen als serotonine en oxytocine vrijkomen. Deze stoffen geven een gevoel van liefde gelukzaligheid, en geborgenheid. Uit praktijk ervaring heeft MassageWork ondervonden dat mensen die zich regelmatig laten masseren minder last hebben van stress en pijnklachten en beter in hun vel zitten. Kijk hoe wij werken en boek vandaag nog de massage die je voorkeur heeft.
In onze praktijk
Muziek
Kies jouw massage
en boek vandaag nog
Parkeren is bij ons gratis

It was a really nice massage performed in a cosy room.
Bart is a professional who pays attention to his customer and make sure he/she feel at ease. He uses different techniques to get to better results. After this first experience I could feel relaxed and less tension in my body. As such I would highly recommend to go to Bart!

Thanks again,
Léa Robbes
massage-praktijk-in-amsterdam-osdorp
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR