Bij een eerste bezoek neem ik de tijd om kennis te maken en een goede diagnose te stellen d.m.v. een anamnese of een functietest. Tijdens het intakegesprek komt naar voren wat je wensen zijn om je vervolgens een massage op maat te geven.
De missie van MassageWork is om jou heerlijk te laten ontspannen en eventuele  klachten te verminderen. Om tot het gewenste resultaat te komen noteer ik na elke behandeling mijn bevindingen in het anamneseformulier. Door dit met zorg bij te houden wordt een goed overzicht verkregen van jouw situatie.
Kies de massage van jouw voorkeur
Vrouw met uitgestrekte armen loopt in het bos en voelt zich geweldig en vitaal
De werkwijze van MassageWork
Mijn missie
Waarom je kiest voor MassageWork
Boek je voor de eerste keer bij MassageWork?
t.w.v. € 20.00,- inclusief nazorg en tips
Ontvang een gratis anamnese & intakegesprek   
een man geeft een 5 steren review
Lees hier de reviews van onze klanten
Jouw reactie is mijn visitekaartje
Snel van je klachten af
Ben jij te spreken over je behandeling of viel het misschien tegen? MassageWork waardeert het enorm als je een review zou willen schrijven hoe jij jouw massage hebt ervaren. Voor nieuwe klanten zijn de recensies van anderen vaak waardevol en kan dit bijdragen in de keus voor een behandeling. Schrijf een review.
MassageWork werkt anders dan de meeste masseurs. Een goede nazorg is naar mijn mening belangrijk. Daarom stuur ik je een paar dagen na de behandeling een e-mail om te kijken of je klacht is afgenomen en ik nog iets voor je kan betekenen.
Stevig, ontspannend en doeltreffend
Bij fysieke klachten wordt er lokaal gewerkt met o.a. triggerpoints, fricties en deep tissue massage. Vaak wordt bij een eerste behandeling al tot 30% verbetering van de klacht waargenomen. Door de intensieve werkwijze kan je de volgende dag wat last hebben van spierpijn, waarna je zal ervaren dat je klacht steeds minder wordt.
MassageWork geeft stevige curatieve behandelingen die ik in overleg afstem aan jouw wensen en behoeftes. Ik werk met een combinatie van diverse technieken om tot het gewenste resultaat te komen. Gun jezelf het beste en boek vandaag.

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Een goede diagnose is de basis
voor resultaat

Mijn werkwijze