Bij een eerste bezoek neem ik de tijd om kennis te maken en een goede diagnose te stellen d.m.v. een anamnese of een functietest. Tijdens het intakegesprek komt naar voren wat je wensen zijn om je vervolgens een massage op maat te geven.
Kies de massage van jouw voorkeur
Vrouw met uitgestrekte armen voelt zich geweldig
Boek je voor de eerste keer bij MassageWork?
t.w.v. € 20.00,- inclusief nazorg en tips
Ontvang een gratis anamnese & intakegesprek   
man geeft een 5 steren review
Lees wat onze klanten zeggen
Jouw reactie is mijn visitekaartje
MassageWork werkt anders dan de meeste masseurs. Een goede nazorg is naar mijn mening belangrijk. Daarom stuur ik je een paar dagen na de behandeling een e-mail om te kijken of je klacht is afgenomen en ik nog iets voor je kan betekenen.
Bij fysieke klachten wordt er lokaal gewerkt met o.a. triggerpoints, fricties en deep tissue massage. Vaak wordt bij een eerste behandeling al tot 30% verbetering van de klacht waargenomen. Door de intensieve werkwijze kan je de volgende dag wat last hebben van spierpijn. Meestal ervaar je na 24 uur al verbetering.
MassageWork geeft stevige curatieve behandelingen die ik in overleg afstem aan jouw wensen en behoeftes. Ik werk met een combinatie van oosterse en westerse massage technieken om tot het gewenste resultaat te komen.
De missie van MassageWork is om jou heerlijk te laten ontspannen en je fysieke  klachten te verminderen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen noteer ik na elke behandeling mijn bevindingen zodat inzicht wordt verkregen in jouw herstel.
Ben jij te spreken over je behandeling of viel het misschien tegen? MassageWork waardeert het als je een review wil schrijven. Voor nieuwe klanten zijn de reviews van anderen waardevol en kan dit bijdragen in een boeking. Schrijf een review.

De werkwijze van MassageWork

Snel van je klachten af

Stevig, ontspannend en doeltreffend

Mijn missie

Service en nazorg

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Een goede diagnose is de basis
voor resultaat
Mijn werkwijze