Stoelmassages bij bedrijven
Voor de periodieke stoelmassages op locatie, of bij eenmalige opdrachten haal je met MassageWork een vakkundig team van ervaren masseurs in huis. Afhankelijk van de opdracht zet ik de juiste masseurs in. Bekijk alle stoelmassage acties.     
Stoelmassage voor de medewerkers van Ovvize Amsterdam
Wat klanten zeggen over massageWork
Hele goede ervaring gehad bij Bart. Hij luistert goed naar wat de klachten zijn en masseert met als doel de klachten te verminderen. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat je ontspannen weer richting huis gaat. Heel professioneel
en vriendelijk. Verlaat de kamer even als je je omkleed, dat is erg prettig. Echt een aanrader!
Sara Monnik
Operations Manager Spoony
Sara Monnik - pasfoto
Eigenaar en oprichter Bart Mantel van MassageWork

Lees meer reviews

Bart Mantel
Na 25 jaar in de sieradenbranche te hebben gewerkt als goudsmid en ontwerper heb ik in 2000 een carrièreswitch gemaakt voor het vak van masseur. Bij Leffelaar in Amsterdam heb ik diverse opleidingen gevolgd en afgerond met een diploma.
Sportmassage voor een vrouw in  fysiotherapie praktijk Hoofddorpplein in Amsterdam
Na het afronden van verschillende massage opleidingen ben ik in 2002 begonnen als fitness instructeur en masseur bij het Healthcenter Sloterpark. In 2003 ben ik als masseur begonnen bij Fysiotherapie Praktijk Hoofddorpplein in Amsterdam.
Hoe het begon
Ervaring en doel
In deze periode heb ik klanten met uiteenlopende klachten behandeld en heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld die tot op de dag van vandaag de basis is voor mijn manier van behandelen. Om jou als klant het beste te blijven bieden volg ik regelmatig cursussen en workshops. Mijn doel is om in een behandeling je klacht te verlichten en je heerlijk te laten ontspannen. Bekijk hier alle behandelingen.
Met 18 jaar ervaring als all-round masseur heb ik in 2013 MassageWork opgericht met als doel een oplossing te bieden voor bedrijven en particuliere klanten. Mijn werkwijze is gericht op ontspanning en het reduceren en preventief behandelen van fysieke klachten. Voel je als herboren en parkeer gratis bij mijn praktijk.
Gediplomeerde masseurs
Stoelmassage zijn een effectief middel om kantoor klachten te verminderen. Door in een statische houding te werken ontstaan er allerlei klachten. Onze masseurs zijn gediplomeerd en kunnen vroegtijdige klachten signaleren waardoor er op tijd kan worden ingegrepen om zo te besparen op eventuele ziektekosten.

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Over MassageWork

Service en kwaliteit op maat