Stoelmassage voor de medewerkers van Ovvice Amsterdam
Boek nu en voel je als herboren
Hele goede ervaring gehad bij Bart. Hij luistert goed naar wat de klachten zijn en masseert met als doel de klachten te verminderen. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat je ontspannen weer richting huis gaat. Heel professioneel
en vriendelijk. Verlaat de kamer even als je je omkleed, dat is erg prettig. Echt een aanrader!
Sara Monnik
Operations Manager Spoony
Sara Monnik - pasfoto
Eigenaar en oprichter Bart Mantel van MassageWork

Lees meer reviews

Sportmassage voor een vrouw in  fysiotherapie praktijk Hoofddorpplein in Amsterdam
Na het afronden van verschillende massage opleidingen ben ik in 2002 begonnen als fitness instructeur en masseur bij het Healthcenter Sloterpark. In 2003 ben ik als masseur begonnen bij Fysiotherapie Praktijk Hoofddorpplein in Amsterdam.
In deze periode heb ik klanten met uiteenlopende klachten behandeld en heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld die tot op de dag van vandaag de basis is voor mijn manier van behandelen. Om jou als klant het beste te blijven bieden volg ik regelmatig cursussen en workshops. Bekijk alle behandelingen die ik geef in mijn praktijk en kies de massage van je voorkeur. Bij mij kan je gratis parkeren.
Stoelmassage op je feest of evenement
Wil je jouw personeel eens in het zonnetje zetten? Huur ons in voor een eenmalige opdracht of laat onze masseurs periodiek de stoelmassage bij jou op kantoor verzorgen. Maak kennis met MassageWork en vraag een offerte op maat aan.
MassageWork werkt met een vakkundig team van ervaren masseurs, die je graag helpen te ontspannen en je klachten te verlichten. Wij zetten de juiste masseurs in voor jouw opdracht zodat je verzekerd bent van kwaliteit en een succesvolle dag.

Jouw medewerkers zijn het kapitaal van je organisatie. Wij helpen jou om ze fit en vitaal te houden. Overtuig jezelf en kijk hoe onze dienst het beste aansluit bij jouw bedrijf.

Man in rood shirt geeft ok teken
Proefmassage aanvragen

Interesse in een stoel of tafelmassage thuis of op kantoor?

In 2000 heb ik een carrièreswitch gemaakt. Bij Leffelaar heb ik diverse opleidingen gevolgd en afgerond. In 2013 heb ik MassageWork opgericht om een oplossing te bieden voor bedrijven en particuliere klanten. Lees wat klanten zeggen.
Mijn missie is je heerlijk te laten ontspannen en je klachten te verminderen. Mijn werkwijze is een mix van oosterse en westerse technieken die zowel therapeutisch als ontspannend zijn. Met 20 jaar ervaring richt ik mij op aandoeningen van het bewegingsapparaat bij fysieke belasting van o.a. beeldschermwerkers.

Over massageWork

Investeer in jouw medewerkers

Gediplomeerde masseurs

De missie van MassageWork

Hoe het begon

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Over MassageWork

Krijg meer dan je verwacht