Stoelmassage voor de medewerkers van Ovvice Amsterdam
Wat klanten zeggen over massageWork
Hele goede ervaring gehad bij Bart. Hij luistert goed naar wat de klachten zijn en masseert met als doel de klachten te verminderen. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat je ontspannen weer richting huis gaat. Heel professioneel
en vriendelijk. Verlaat de kamer even als je je omkleed, dat is erg prettig. Echt een aanrader!
Sara Monnik
Operations Manager Spoony
Sara Monnik - pasfoto
Eigenaar en oprichter Bart Mantel van MassageWork

Lees meer reviews

Bart Mantel
Na 25 jaar in de sieradenbranche te hebben gewerkt als goudsmid en ontwerper heb ik in 2000 een carrièreswitch gemaakt voor het vak van masseur. Bij Leffelaar in Amsterdam heb ik diverse opleidingen gevolgd en afgerond met een diploma.
Sportmassage voor een vrouw in  fysiotherapie praktijk Hoofddorpplein in Amsterdam
Na het afronden van verschillende massage opleidingen ben ik in 2002 begonnen als fitness instructeur en masseur bij het Healthcenter Sloterpark. In 2003 ben ik als masseur begonnen bij Fysiotherapie Praktijk Hoofddorpplein in Amsterdam.
Hoe het begon
Ervaring en doel
In deze periode heb ik klanten met uiteenlopende klachten behandeld en heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld die tot op de dag van vandaag de basis is voor mijn manier van behandelen. Om jou als klant het beste te blijven bieden volg ik regelmatig cursussen en workshops. Mijn doel is om in een behandeling je klacht te verlichten en je heerlijk te laten ontspannen. Bekijk alle behandelingen.
Met 18 jaar ervaring als all-round masseur heb ik in 2013 MassageWork opgericht met als doel een oplossing te bieden voor bedrijven en particuliere klanten. Mijn werkwijze is gericht op ontspanning en het reduceren en preventief behandelen van stress en fysieke klachten, zodat je thuis en op je werk beter presteert.
Gediplomeerde masseurs
Stoel en tafelmassage
Stoelmassage op je feest of evenement
Wij verzorgen stoel en tafelmassages in en om Amsterdam. Huur ons in voor een eenmalige opdracht of laat ons periodiek de stoelmassage voor je medewerkers verzorgen. Maak nu op een relaxte manier kennis en boek een van de acties.
MassageWork werkt met een vakkundig team van ervaren masseurs, die je graag helpen te ontspannen en je klachten te verlichten. Wij zetten de juiste masseurs in voor jouw opdracht zodat je verzekerd bent van kwaliteit en een succesvolle dag.

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje

Over MassageWork

Service en kwaliteit op maat