Onderzoek en behandelplan
Sportmassage Amsterdam
Het voordeel van een sportmassage
Het kan voorkomen dat je na de massage een aantal dagen last hebt van napijn in de vorm van spierpijn. Meestal duurt dit ongeveer 24 uur, waarna er verbetering van de klacht wordt ervaren. Dit kan echter voor elk persoon verschillend zijn.
vrouw ontvangt een sportmassage in mijn praktijk in Amsterdam Osdorp
Een sportmassage is geschikt voor atleten van elke sport. MassageWork richt zich op dat gebied van het lichaam wat veelvuldig wordt gebruikt tijdens de wedstrijd en overbelast raakt door agressieve bewegingen. De massage:
N.a.v. het intakegesprek en anamnese kan er een functietest worden gegeven om een goede diagnose te krijgen en een eventueel behandelplan op te stellen. In de meeste gevallen wordt al na een sessie tot 30% verbetering van de klacht ervaren.
vrouw is aan het squatten
bevorderd de doorbloeding van spieren en pezen
zorgt voor een betere en snelle afvoer van afvalstoffen
bevordert de hersteltijd van blessures tussen elke training
verbetert de conditie en voorkomt blessures
herstelt het lichaam sneller van spierpijnklachten
Pijnklachten na de behandeling
Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. Hij zal je advies geven, bij het uitvoeren van functie-testen, tapen en bandages aanleggen. Maar ook zal hij een behandeling met ijs toepassen en met jouw trainer of fysiotherapeut overleggen voor het beste resultaat van de sporter.
De taak van een sportmasseur
Boek een sportmassage
sportvrouw legt een ijspack op de knie na een blessure
Een sportmassage is een stevige behandeling en heeft als doel, het herstellen van blessures, spierknopen en stressklachten. Door diep in het weefsel te werken met fricties, triggerpoints en deep tissue massage bevorder je de doorbloeding. Deze massage is een aangename tune-up voor lichaam en geest.
Boek
30 min € 40,- | 60 min € 70,- | 90 min € 95,-

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Effectieve massage bij blessures

Sportmassage