Onderzoek en behandelplan
Sportmassage Amsterdam
Het voordeel van een sportmassage
Het kan voorkomen dat je na de massage een aantal dagen last hebt van napijn in de vorm van spierpijn. Meestal duurt dit ongeveer 24 uur, waarna er verbetering van de klacht wordt ervaren. Dit kan echter voor elk persoon verschillend zijn.
sportvrouw legt een ijspack op de knie na een blessure
Een sportmassage is geschikt voor atleten van elke sport. MassageWork richt zich op dat gebied van het lichaam wat veelvuldig wordt gebruikt tijdens de wedstrijd en overbelast raakt door agressieve bewegingen. De massage helpt je bij:
N.a.v. een intakegesprek en anamnese kan er een functietest worden gegeven om een goede diagnose te krijgen en een behandelplan op te stellen. In veel gevallen wordt al na een sessie tot 30% verbetering van de klacht ervaren.
vrouw is aan het squatten
bevorderd de doorbloeding van spieren en pezen
betere en snelle afvoer van alle afvalstoffen
bevordert de hersteltijd van blessures tussen elke training
verbetert de conditie en voorkomt blessures
het lichaam herstelt sneller van spierpijnklachten
Pijnklachten na de behandeling
Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. Hij zal je advies geven, bij het uitvoeren van functie-testen, tapen en bandages aanleggen, overleg voeren met de trainer of fysiotherapeut of een behandeling met ijs toepassen voor het beste resultaat van de sporter.
De taak van een sportmasseur
Boek een sportmassage
  Boek nu
30 min € 35,- | 60 min € 60,- | 90 min € 85,-
sportvrouw legt een ijspack op de knie na een blessure
Een sportmassage is een krachtige behandeling om het herstel van de spieren te bevorderen en klachten te verminderen. Door diep in het weefsel te werken met fricties en deep tissue massage ontstaat een betere doorbloeding. De massage hersteld, ontspant en reduceert stressklachten.

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Effectieve massage bij blessures

Sportmassage