Onderzoek en behandelplan
De kracht van een sportmassage
Het voordeel van een sportmassage
Het kan voorkomen dat je na de massage een aantal dagen last hebt van napijn in de vorm van spierpijn. Meestal duurt dit ongeveer 24 uur, waarna er verbetering van de klacht wordt ervaren. Dit kan echter voor elk persoon verschillend zijn.
sportvrouw legt een ijspack op de knie na een blessure
Een sportmassage is geschikt voor atleten van elke sport. MassageWork richt zich op dat gebied van het lichaam wat veelvuldig wordt gebruikt tijdens de wedstrijd en overbelast raakt door agressieve bewegingen. De massage helpt je bij:
N.a.v. een intakegesprek en anamnese kan er een functietest worden gegeven om een goede diagnose te krijgen en een behandelplan op te stellen. In veel gevallen wordt al na een sessie tot 30% verbetering van de klacht ervaren.
Ben je op zoek naar een stevige behandeling? Een sportmassage is de tune-up  voor lichaam en geest. De massage behandeld allerlei sportblessures, maar bied ook uitkomst bij stress en stijve en pijnlijke spieren. Met fricties, triggerpoints en deep tissue massage komt men diep in het weefsel wat voor verlichting zorgt.
vrouw is aan het squatten
bevorderd de doorbloeding van spieren en pezen
betere en snelle afvoer van alle afvalstoffen
bevordert de hersteltijd van blessures tussen elke training
verbetert de conditie en voorkomt blessures
het lichaam herstelt sneller van spierpijnklachten
Pijnklachten na de behandeling
Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. Hij zal je advies geven, bij het uitvoeren van functie-testen, tapen en bandages aanleggen, overleg voeren met de trainer of fysiotherapeut of een behandeling met ijs toepassen voor het beste resultaat van de sporter.
De taak van een sportmasseur
Boek een sportmassage
  Boek nu
30 min € 35,- | 60 min € 60,- | 90 min € 85,-
sportvrouw legt een ijspack op de knie na een blessure

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
De tune-up voor lichaam en geest

Sportmassage