geniet van een aangename energie boost tijdens een drukke dag
onze masseurs signaleren vroegtijdige klachten, en lossen deze op
tevredenheid en resultaten onderzoek onder je werknemers
gratis advies en hulp bij het correct instellen van je werkplek
Stoelmassage tijdens een drukke periode, of op je bedrijfsfeest is een aangenaam cadeau en wordt zeer gewaardeerd. Huur ons in en maak op een relaxte manier kennis met ons. Ontvang nu 10% korting op de 10 weken stoelmassage pilot.
Tijdens een persoonlijk gesprek met een leidinggevende of iemand van de HR bespreken wij graag je vragen. De kosten voor een proefmassage zijn eenmalig en worden in mindering gebracht bij het aangaan van een pilot.
Stoelmassage op de werkvloer voor een medewerker
De tien weken stoelmassage pilot is misschien wel de beste optie om te ervaren dat deze korte pilot een gunstig effect zal hebben voor bedrijven waar werkstress en werkgerelateerde klachten aan de orde van de dag zijn. Onderzoek wijst uit dat er na een aantal massages al verbetering optreed. Je ontvangt 10% korting.
Deze pilot vindt wekelijks plaats waardoor een goed overzicht wordt verkregen op de resultaten van elke behandeling. In een eindrapport geven wij de werkgever een overzicht met de behaalde resultaten van deze pilot.
stoelmassages tijdens een try-out stoelmassage dag bij drukzo
Boek een proefmassage voor je bedrijf
Boek de Try-out stoelmassage dag
Boek nu en ontvang 10% korting
Overweeg je om stoelmassage in te zetten voor jouw werknemers? MassageWork bied je drie proefmassages aan om zelf de positieve voordelen te ervaren en te kijken hoe onze diensten het beste aansluiten bij de wensen van je bedrijf.
Maak kennis met MassageWork
Eindrapport opdrachtgever
De try-out stoelmassage is een goed moment om kennis te maken met onze stoelmassages. Verwen je medewerkers met een ontspannende en verkwikkende massage en ervaar de positieve resultaten. Je kan ons al inhuren vanaf 3 uur.
kennismaking met Manou Chen bij de Gemeente Amsterdam
Stoelmassage op je feest of evenement
Door jouw werknemers te motiveren en te ondersteunen creĆ«er je een optimale  werksfeer in je bedrijf. Laat als werkgever zien hoe waardevol jouw medewerkers voor je zijn. Boek vandaag nog een stoelmassage en ervaar de vele voordelen.

Investeer in het welzijn van je medewerkers

Maak kennis met onze stoelmassages

Try-out stoelmassage dag

10 weken stoelmassage ''actie pilot''

Boek een proefmassage

Masseur geeft een stoelmassage op de horecabeurs

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Zet je medewerkers in het zonnetje
en ervaar de vele voordelen

Stoelmassage acties