Vrouw voelt zich beter na een triggerpoint behandeling
Man doet oefening met bal om triggerpoints te verminderen
De kracht van een triggerpoint massage
Afname van je klacht
Oefeningen en tips
zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en pezen 
bevordert de mobiliteit en reduceert tintelingen bij rsi/kans
verbeterd de afvoer van afvalstoffen
door de afname van pijn kom je weer in balans
stress en spanning nemen af waardoor je beter zal slapen
Het voordeel van een triggerpoint massage
Triggerpoints ontstaan door lichamelijke en psychische factoren. Dit kan zijn door letsel of het langdurig werken in een statische houding. Maar vooral bij stress en het onderdrukken van emoties zal de doorbloeding in de spier afnemen omdat je zenuwstelsel in de hersenen die de informatie naar de spier stuurd wordt beperkt.
Hoe ontstaan triggerpoints?
Wat zijn triggerpoints?
Ttriggerpoint syclus bij stress en pijn
Bij een constante spanning in de spier stapelen de afvalstoffen zich op en kunnen niet meer worden afgevoerd. Hierdoor worden de vezels in de spier beschadigd
en zal de spier verkorten. Triggerpoints veroorzaken vaak pijn op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Dit noemt men de afgeleide pijn.
Niks is zo vervelend als chronische klachten die je dagelijks belemmeren in je doen en laten. MassageWork bied de oplossing en werkt met een mix van technieken zoals triggerpoints, deep tissue massage en cupping om je klacht te verminderen.
Een triggerpoint is een pijnlijke verhardingen in een spier die niet meer goed kan ontspannen. Dit veroorzaken stijfheid, bewegingsbeperking en krachtsverlies. Als men te lang in een stress situatie zit ontstaat er een verhoogde spierspanning en zal dit de toevoer van bloed, zuurstof en voedingsstoffen beperken.
Deze intensieve behandeling zal je meer dan goed doen. Met een paar sessies zal je al merken dat er verbetering optreed. Omdat je last kan hebben van pijn tijdens de massage, check ik regelmatig of de druk aangenaam voor je is.
Door direct op het triggerpoint en de aangrenzende spieren te werken worden de spiervezels door de betere bloedtoevoer schoongespoeld en hersteld. Daarom is massage de effectiefste, veiligste en natuurlijkste vorm van behandelen.
Na elke behandeling is het belangrijk om thuis actief aan de gang te gaan en jezelf meerdere malen per dag te behandelen voor een optimaal en snel herstel. Ik geef je tips mee, en neem samen de oefeningen met je door.
Boek
30 min €40,- | 60 min €70,- | 90 min €100,-

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
Wees pijnvrij en geniet van het leven

Triggerpoint massage