REFLEXZONES, ONDERKANT VOETEN
REFLEXZONES, BOVEN EN ZIJKANT VAN DE VOET
Elk orgaan is terug te vinden in de voeten, oren en handen, en weerspiegelen de reflexzones van je organen, spieren, zenuwen, botten en weefsel. Door te klikken op de plaatjes kan men zien welk lichaamsdeel correspondeert met de voet.
De kracht van een voetreflexzonemassage
De blauwdruk van je lichaam
Een voetreflexmassage is een zeer aangename en ontspannende behandeling die je kan helpen om de energiedoorstroming die verstoord is te herstellen. Door de drukpunten kan men verhardingen waarnemen die een disbalans geven in een bepaalde zone van je lichaam. Verwen jezelf eens en ervaar de helende werking.
hoofdpijnklachten
slapeloosheid
stress en burn-out klachten
emotioneel uit balans zijn
darmstoornissen
rug en nekklachten
energie en bloedcirculatie
weeën opwekken bij de bevalling
De voordelen van voetreflex
acupresuurpunt spleen-6. bied uitkomst bij de bevalling
Voetreflexmassage kan de aanstaande moeder veel ondersteuning geven tijdens de hele zwangerschap. In de laatste fase van de zwangerschap kunnen er vanaf week 40 acupressuurpunten worden toegepast.
Acupresuurpunten
Reflexzonnetherapie ziet de mens als een geheel. Als een orgaan of lichaamsdeel niet optimaal functioneert weerspiegelt zich dit in de voet als een verharding. Door drukpunten toe te passen kan men blokkades opheffen, worden afvalstoffen beter afgevoerd en bevordert dit de bloedcirculatie. De massage kan je helpen bij;
Overzicht van de reflexzonnes van de boven en zijkant van de voeten.
Spleen 6 is een veelzijdig en krachtig drukpunt om de weeën op te wekken, de pijn te verminderen en de tijdsduur van de bevalling te verkorten. SP-6 staat bekend als de Tree Yin Crossing omdat het de milt, lever en niermeridianen kruist op dit punt. Het is vanaf de binnenkant van je onderbeen te vinden door 4 vingers boven de knobbel van je kuitbeen te plaatsen, waar je een klein kuiltje zal voelen.
Overzicht van de reflexzonnes van de boven en zijkant van de voeten.
Boek
30 min € 40,- | 60 min € 70,- | 90 min € 95,-

H E A L T H           R E L A X  A T I O N           V I T A L I T Y


Jouw reactie is mijn visitekaartje
De blauwdruk van jouw lichaam

Voetreflexmassage